XF200

Combinând imaginea de calitate superioară cu siguranţa şi flexibilitatea înregistrării în două formate, XF200 este concepută pentru crearea materialelor HD. Compactă şi uşoară, este ideală pentru orice tip de utilizator.

Beneficii

  • Obiectiv superangular cu zoom 20x, f/1.8 pentru înregistrări de la distante uimitor de mari
  • Senzorul HD CMOS Pro oferă imagini de calitate superioară, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută
  • Compactă, uşoară, cu mâner rotativ şi cu 3 inele de operare
  • Afişaj OLED şi vizor cu 1,23 milioane de puncte pentru monitorizare de mare precizie
  • Distribuire uşoară a conţinutului prin Wi-Fi sau Ethernet încorporată; înregistrarea fişierelor proxy pe alte dispozitive
  • Înregistrare în două formate: codec de transmisie standard MPEG2 de 50 Mbps, plus MP4 în HD sau SD
  • DR gamma superangular pentru evitarea supraexpunerii
  • Înregistrare audio cu 4 canale; 2 intrări XLR
  • Mod de înregistrare cu infraroşu, cu lampă IR îmbunătăţită
  • Captarea datelor de identificare a locaţiei prin GPS (accesoriu opţional)

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XF200

Sistem avansat de imagistică de la Canon


XF200 este prevăzută cu un sistem avansat, care vă poate oferi imagini extraordinare şi abilitatea de a capta imagini în orice situaţie. Obiectivul superangular de 26,8 mm cu zoom de 20x vă apropie de acţiune, în timp ce funcţia de Stabilizare dinamică optică a imaginii compensează mişcările pe 5 direcţii pentru a asigura imagini foarte stabile.

Un senzor Canon HD CMOS Pro conlucrează cu procesorul DIGIC DV 4 pentru a oferi o calitate desăvârşită imaginilor chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, un interval dinamic extraordinar şi culori realiste. Funcţia DR Gamma superangulară ajută la reducerea supraexpunerii, în timp ce modul de înregistrare cu infraroşu presupune utilizarea uşoară a camerei în timpul nopţii, fiind ideală pentru cei care filmează animale sălbatice.

Calitatea imagini este completată de funcţiile audio avansate, cu suport Linear PCM cu 4 canale pentru înregistrare audio.

Confort şi control de mare precizie


Compactă, discretă şi plăcută la utilizare datorită mânerului rotativ şi cu 3 inele de operare, XF200 oferă şi opţiuni de monitorizare impresionante de calitate superioară. Ecranul OLED cu rezoluţie de 1,23 milioane de puncte este mai uşor de vizualizat, chiar şi în lumină solară intensă, oferind timp de răspuns, definiţie, contrast şi culori de o calitate mai ridicată decât a echivalentelor LCD. Un EVF de 1,14cm (0,45”) cu 1,23 milioane de puncte se poate înclina până la 68° pentru a vă permite să înregistraţi din diferite poziţii.

Opţiuni de înregistrare flexibile


Funcţia de înregistrare în două formate a XF200 oferă flexibilitate, viteză şi siguranţa datelor. Filmele se pot înregistra simultan în două formate, asigurându-se copii de rezervă instantanee şi opţiuni diferite de ieşire. Imaginile full HD se pot stoca pe două carduri CF cu ajutorul unui codec de transmisie standard MPEG2 de 50Mbps, în timp ce o versiune MP4 se poate salva pe un card SD, fie în format Full HD, fie la o rezoluţie mai mică, acesta fiind ideal pentru transferuri rapide de fişiere în cadrul aplicaţiilor, cum ar fi colectarea noutăţilor. De asemenea, se poate realiza un flux de fişiere proxy de dimensiuni mici direct pe un alt dispozitiv, cum ar fi un smartphone.

Integraţi şi distribuiţi


Conţinutul se transmite uşor datorită funcţiilor Wi-Fi şi Ethernet încorporate. Înregistrările se pot vizualiza pe un alt dispozitiv, cum ar fi o tabletă sau un smartphone, sau se pot transfera direct prin FTP.

Această conectivitate permite şi controlarea de la distanţă a camerei prin intermediul unui browser web şi se poate configura şi telecomanda cu cablu RC-V100 de la Canon.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XF200, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

Zoom optic 20x

Dynamic Optical Image Stabiliser

Stabilizator de imagine optic dinamic

Rotating Grip

Mâner rotativ

WiFi Cert

Telecomandă Wi-Fi şi partajare simplă

MXF 50Mbps

MXF 50Mbps

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Înregistrare MP4 de 35 Mbps

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.

Vizitaţi Canon Professional Network