XA30

Camera video compactă XA30 dispune de un interval dinamic larg şi este ideală pentru a surprinde în mod discret un conţinut precis şi de calitate profesională pentru clipuri video corporatiste, nunţi şi utilizarea online, printre alte aplicaţii, în special în condiţii dificile de iluminare cu contrast ridicat.

Canon XA30

Beneficii

  • Obiectiv superangular de 26,8 mm¹, cu f/1,8-2,8, zoom 20x şi sistem OIS inteligent cu IS dinamic pe 5 axe
  • Senzor HD CMOS Pro de 1/2,84” cu sensibilitate îmbunătăţită pentru o performanţă la lumină scăzută sporită şi mai puţin zgomot
  • Modul Wide DR (600 %) şi modul Prioritate de evidenţiere² menţin detaliile din zonele cu luminozitate/umbră pentru imagini mai naturale
  • Înregistrare în două formate: Full HD AVCHD (28 Mbps) sau MP4 (35 Mbps) pe 2 carduri SD
  • Mâner detaşabil cu intrări profesionale XLR şi o lampă IR încorporată
  • Ecran tactil OLED de 8,77 cm (3,5”) OLED pentru o rezoluţie, contrast şi reproducere a culorilor excelente
  • Un vizor electronic cu 1,56 milioane de puncte şi o înclinare la 45° pentru filmări flexibile
  • Opţiuni de înregistrare rapidă şi cu încetinitorul (de la x2 la x1200) cu înregistrare la anumite intervale în modul MP4
  • Bandă dublă WiFi integrată, pentru control de la distanţă, transfer/încărcare de fişiere şi previzualizare în browser
  • Compatibilitate GPS cu accesorii opţionale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XA30

Obiectiv video Canon HD superangular cu zoom 20x


Realizează înregistrări de o calitate impecabilă, datorită obiectivului superangular uimitor şi versatil de 26,8 mm¹ al modelului XA30. Zoom-ul 20x vă aduce mai aproape de acţiune, în timp ce funcţia de Stabilizare dinamică optică a imaginii compensează mişcările pe 5 direcţii pentru a asigura imagini foarte stabile. Deschiderea maximă de f/1,8 a diafragmei cu 8 lamele şi tehnologia EDM activează efecte „bokeh” excepţionale.

Senzor HD CMOS Pro de 1/2,84” îmbunătăţit


Senzorul Canon HD CMOS Pro dezvoltat recent atinge o rezoluţie efectivă de aproximativ 2,91 megapixeli, pentru a oferi o calitate Full HD uimitoare a imaginii. Datorită sensibilităţii crescute şi raportului semnal/zgomot îmbunătăţit, imaginile în condiţii de luminozitate scăzută, în special, par mai clare şi cu zgomot redus.

Noi setări flexibile pentru imagine


Două setări noi pentru imagine vă ajută să obţineţi rezultate chiar şi mai impresionante. Modul Wide DR oferă un interval dinamic de 600%, având ca rezultat imagini luminoase şi cu contrast ridicat, care reţin detaliile atât în zonele de luminozitate, cât şi în cele de umbră, fără să fie nevoie de postproducţie. Modul Prioritate de evidenţiere reproduce înregistrările în tonuri mai naturale, în culori mai bogate şi detaliate, în special în zonele cu luminozitate² ridicată, perfect pentru scenele cu cer luminos şi suprafeţe reflexive.


Ecran tactil OLED de 8,77 cm (3,5”) şi EVF rabatabil


În ciuda dimensiunii reduse, camera XA30 oferă monitorizare de înaltă calitate. Ecranul tactil OLED cu o rezoluţie de 1,23 milioane de puncte uşor de utilizat oferă timpi mai rapizi de răspuns şi definiţie, contrast şi reproducerea culorilor la calitate superioară, comparativ cu modele LCD echivalente. Vizorul electronic de 0,61cm (0,24”) cu 1,56 milioane de puncte se poate înclina până la 45°, pentru a vă permite să filmaţi într-o gamă largă de poziţii.

Înregistrare în două formate versatile


Se pot face înregistrări video în format AVCHD la o calitate de până la 28 Mbps, în modul 1080/50P, nivelul maxim de calitate obţinându-se la 35 Mbps, în modul de înregistrare 1080/50P MP4. Includerea a două sloturi pentru carduri de memorie SDXC/SDHC permite înregistrarea video simultană³ a fişierelor HD de înaltă calitate şi a fişierelor MP4 de rezoluţie mai mică, pentru un transfer mai uşor al fişierelor, ideal în caz de predare rapidă a unui material filmat. Opţiunile de înregistrare rapidă şi cu încetinitorul, cu înregistrare la anumite intervale (de la x2 la x1200), sunt disponibile în modurile MP4.

Sunet profesional


Camera XA30 dispune de un control audio extensiv. Cele două terminale XLR oferă conectivitate profesională, în timp ce opţiunile de înregistrare PCM liniară de înaltă calitate şi Dolby Digital sunt funcţii standard.⁴ Un microfon încorporat şi o mufă de intrare de 3,5mm vă oferă opţiuni şi flexibilitate suplimentare.

Înregistrare în infraroşu


Camera XA30 poate fi uşor utilizată pe timp de noapte sau în condiţii de lumină ambiantă scăzută graţie senzorului de înaltă sensibilitate îmbunătăţit şi a sursei luminoase provenind de la lampa cu infraroşu integrată în mâner, făcând-o astfel ideală pentru cei care filmează animale sălbatice.

Wi-Fi integrat, cu extindere pentru GPS


Transferaţi înregistrările prin wireless, folosind un telefon sau o tabletă cu sistem iOS, sau prin FTP la viteze de până la 150 Mbps⁵. Controlaţi de la distanţă funcţiile camerei prin intermediul unui dispozitiv cu funcţia Wi-Fi activată, fără a fi nevoie de aplicaţii separate. Datele despre locaţie se pot înregistra cu un accesoriu GPS opţional.

Corp compact şi uşor


Datorită mânerului detaşabil, această cameră discretă şi extrem de portabilă este ideală pentru înregistrarea în medii delicate sau cu spaţiu restrâns. Corpul său uşor reduce oboseala în timpul perioadelor extinse de filmare cu camera în mână.
¹ Echivalent 35 mm
² Este posibil să fie nevoie să măriţi valorile pentru luminozitatea monitorului
³ Înregistrarea simultană nu este disponibilă în modurile de înregistrare 1080/50P
⁴ Opţiunea audio PCM liniară este disponibilă numai în modul AVCHD 28 Mbps
⁵ Pentru transferul prin FTP este necesar un punct wireless de acces la internet

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XA30, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD

Full HD

HD Video Lens

Obiectiv video HD

Wide Angle Lens

Obiectiv grandangular

20x Optical Zoom

Zoom optic 20x

Steady shots in every situation

Imagini stabile în orice situaţie

Steady shooting on the move

Captură stabilă realizată în mişcare

Superb low-light shooting

Captură superbă în condiţii de iluminare redusă

DIGIC DV4

Putere de procesare DIGIC

Wide DR Gamma

Surprinde atât detaliile din zonele luminoase, cât şi din cele întunecate

Highlight Priority

Acordă prioritate detaliilor luminoase

Interval rec

Înregistrare creativă cu redare accelerată

WiFi Cert

Telecomandă Wi-Fi şi partajare simplă

8 Blade Circular Aperture

Diafragmă circulară cu 8 lamele

AVCHD

Înregistrare AVCHD de 28 Mbps

MP435MBPS

Înregistrare MP4 de 35 Mbps

Professional Audio

Sunet profesional

OLED

Ecran tactil LED organic de 8,8 cm

Dual SDXC card slots

Două sloturi de card SDXC

Instant Auto Focus

Focalizare automată instantanee

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.