Canon LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Această cameră video compactă şi uşor de utilizat, cu Wi-Fi şi NFC, creează filme de calitate excelentă cu ajutorul unor tehnologii puternice care conferă automat filmelor dvs. cel mai înalt nivel de calitate posibil. Perfectă pentru partajarea momentelor de familie.

Canon LEGRIA HF R76

Beneficii

  • Înregistraţi şi partajaţi fără efort momente preţioase
  • Tehnologie puternică pentru imagini video de calitate excepţională
  • Capturaţi cu uşurinţă filme creative
  • Sunet excelent, ce completează imaginile

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LEGRIA HF R76

Înregistraţi şi partajaţi fără efort


Bucuraţi-vă de filmarea confortabilă şi de comenzile simple şi intuitive, aflate la îndemână, pe ecranul tactil capacitiv, mare şi luminos. Înregistraţi simultan în formatele AVCHD şi MP4 şi conectaţi-vă cu uşurinţă la dispozitivele inteligente folosind funcţiile Wi-Fi şi NFC pentru filmarea de la distanţă şi partajarea fără efort, cu prietenii sau pe reţelele sociale, a fişierelor MP4.

Calitate excepţională


O serie de tehnologii puternice asigură filme Full HD de o calitate uimitoare, indiferent de subiect. Printre acestea se numără un obiectiv cu un factor enorm de zoom avansat, de 57x, care permite capturarea detaliilor de la distanţă, la care se adaugă funcţia de asistenţă la încadrarea cu zoom, ce facilitează menţinerea subiectului în cadru, şi stabilizatorul inteligent de imagine, care compensează automat mişcările şi previne capturarea imaginilor neclare.

Filme creative


Obţineţi efecte dramatice cu ajutorul înregistrării rapide sau cu încetinitorul, efecte amuzante cu decorarea tactilă sau creaţi filme de atmosferă folosind filtrele de aspect cinematografic. Capturaţi momentele esenţiale din viaţa copiilor folosind modul avansat pentru copii, care creează automat albume foto pentru până la trei copii.

Sunet excelent


Creaţi filme cu un sunet la fel de extraordinar ca imaginea, folosind funcţia de selectare a scenei audio, care selectează unul dintre cele 5 moduri disponibile şi optimizează automat setările audio în funcţie de scena filmată.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LEGRIA HF R76, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Stabilizator de imagine optic inteligent

Slow Fast

Înregistrare cu mişcare lentă şi rapidă

Keep track of your subject at full zoom

Urmăriţi subiectul la zoom maxim

baby mode

Capturaţi amintiri preţioase

WiFi Cert

Telecomandă Wi-Fi şi partajare simplă

Simplify sharing

Partajare simplificată

  • LEGRIA HF R76
  • Adaptor de alimentare compact CA-110E
  • Acumulator BP-727
  • Cablu USB
  • Cablu mini-HDMI