Canon LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Bucuraţi-vă de calitatea excelentă a imaginilor şi de controlul de nivel profesional oferite de modelul LEGRIA HF G40. Adaptabil şi uşor de utilizat, cu un sistem optic de excepţie, un senzor HD CMOS PRO şi mod de interval dinamic larg, într-un design compact şi portabil.

Canon LEGRIA HF G40

Beneficii

 • Exprimaţi-vă creativitatea prin filme de calitate profesională
 • Adaptabilitate excelentă într-un format portabil
 • Conceput pentru filmare avansată şi conectivitate
 • Bucuraţi-vă de controlul personalizat şi accesul rapid la funcţii
 • Capturaţi rapid întreaga acţiune în filme creative

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon LEGRIA HF G40

Filme de calitate profesională


Capturaţi filme în format AVCHD de 1080p, cu rată de biţi excepţională şi viteză variabilă a cadrelor, în orice condiţii de iluminare, graţie gamei extinse de funcţii profesionale şi comenzi manuale. Printre acestea se numără senzorul CMOS PRO de tip 1/2,84, de înaltă sensibilitate, diafragma mare, cu 8 lamele, intervalul dinamic larg şi modul Prioritate evidenţiere, precum şi puternicul stabilizator optic de imagine.

Filmare adaptabilă cu camera în mână


Modelul LEGRIA HF G40 oferă un nivel excelent de adaptabilitate, graţie designului compact şi portabil. Capturaţi peisaje ample şi prim-planuri detaliate cu obiectivul grandangular f/1,8 cu zoom 20x şi înregistraţi-le simultan în formatele AVCHD şi MP4. Vizorul rabatabil, de înaltă rezoluţie, permite utilizarea camerei în spaţii limitate şi din numeroase unghiuri incomode.

Conectivitate avansată


Conexiunea Wi-Fi permite filmarea de la distanţă prin intermediul unui dispozitiv inteligent, permiţând controlul timpului de expunere, focalizării şi diafragmei. Gama largă de conexiuni avansate include conectorii pentru microfon şi căşti, conectorul HDMI direct şi ieşirea AV, minisuportul avansat şi montura de trepied, portul USB şi cele două sloturi pentru carduri SD. Etichetarea geografică este, de asemenea, disponibilă prin intermediul unui accesoriu opţional.

Control rapid şi personalizat


Bucuraţi-vă de accesul rapid la funcţiile esenţiale graţie meniurilor intuitive de pe ecranul tactil şi focalizării automate la atingere, cu funcţie de reapelare. Inelul de control comutabil pentru zoom şi focalizare, la care se adaugă butoanele funcţionale şi selectorul personalizabil, care vă păstrează la îndemână cele mai utilizate funcţii, fluidizează utilizarea camerei, astfel încât nu veţi mai rata niciun cadru.

Filme creative


Comutaţi între modul complet automat, cel manual şi cel cinematografic, care permite crearea de filme creative, cu filtre cinematografice pe care le puteţi aplica în timpul înregistrării sau după încheierea acesteia. Obţineţi efecte dramatice graţie înregistrării cu încetinitorul sau efectului de scurgere rapidă a timpului şi capturaţi un sunet excepţional. Viteza de focalizare selectabilă vă oferă o metodă suplimentară de a vă exprima creativitatea.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon LEGRIA HF G40, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

8 Blade Circular Aperture

Diafragmă circulară cu 8 lamele

Full HD

Full HD

Wide DR Gamma

Surprinde atât detaliile din zonele luminoase, cât şi din cele întunecate

Wide Angle Lens

Obiectiv grandangular

20x Optical Zoom

Zoom optic 20x

Optical Intelligent IS

Stabilizator de imagine optic inteligent

DIGICDV4

Putere de procesare DIGIC

WiFi Cert

Telecomandă Wi-Fi şi partajare simplă

 • Canon LEGRIA HF G40

 • Adaptor de alimentare compact CA-570

 • Controler wireless WL D89

 • Acumulator BP-820

 • Cablu video stereo

 • Parasolar cu protecţie

 • Cablu USB

 • Cablu HDMI de mare viteză

 • Documentaţie