Ambasadorul Canon, Richard Walch, vine la Bucureşti pe 11 aprilie 2019!

Vino să afli secretele succesului în fotografia de nuntă de la ambasadorul Canon, Sanjay Jogia, pe 14 noiembrie 2019, la București!


Suntem încântați să anunţăm faptul că Sanjay Jogia, un renumit ambasador Canon și unul dintre cei mai buni fotografi de nuntă din lume, va fi alături de noi în cadrul unui eveniment unic, în data de 14 noiembrie 2019, la Bucureşti!

Te invităm la această întâlnire inedită, dar și la workshopul exclusivist. Urmărește pagina de Facebook Canon Romania, înscrie-te în concursul anunțat pe pagina si câștigă unul din cele 20 de locuri la workshop-ul organizat de Ambasadorul Canon, Sanjay Jogia pe 13 Noiembrie.

Vino să participi la acest masterclass unic, unde vei avea ocazia să afli despre experienţa ambasadorului nostru cu noul sistem EOS R!

 

Unde: Auditorium Pallady, Bucuresti ( Bulevardul Theodor Pallady 40G)

Ora: Start 5 p.m.

Despre Sanjay Jogia

Fotograful englez de origine indiană Sanjay Jogia şi-a început cariera în fotografie în anul 2007, când a renunțat la arhitectură pentru a-și urma visul, acela de a deveni unul dintre cei mai buni fotografi de nuntă din lume. Sanjay și-a dus pasiunea pentru fotografia de nuntă la un alt nivel împreună cu soția sa, Roshni, alături de care a pus bazele uneia dintre cele mai profitabile afaceri din domeniul fotografiei de nuntă.

Sanjay a fost prezentat ca unul dintre cei 6 cei mai buni fotografi de nuntă din lume de către revista de fotografi profesioniști și a fotografiat unele dintre cele mai luxoase nunți din Europa, India, Africa și Statele Unite în ultimii 10 ani făcându-l unul dintre cei mai căutați.

Aflaţi mai multe despre el aici:
W.  www.eyejogia.com
FB. www.facebook.com/eyejoga
I.   www.instagram.com/eyejogia

Ai întrebări sau pur şi simplu vrei să fii la curent cu noutăţile noastre?

Vizitează pagina noastră de Facebook

Ne vedem la eveniment!

Fotograful englez de