ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

JUCARII NELIMITATE

PENTRU DISTRCTIE NELIMITATA

Descoperiti o noua distractie de vara utilizand platforma Canon Creative Park - o colecție online care vă permite să imprimați o nouă jucărie prin apăsarea unui buton.

Construiește povești din mers

Cu Canon Creative Park să ajungi în safari și în misiuni spațiale sunt joacă de copil. Transformă fiecare excursie într-o călătorie interesantă cu o mare varietate de jucării de hârtie.

Have you always wanted a pet peacock?

Joaca în scop educativ...

Fiecare model a fost creat special pentru a stimula imaginaţia copilului dumneavoastră şi pentru a-i dezvolta o serie de aptitudini de creativitate cu ajutorul ideilor originale de lucru manual cu hârtia. Singurele lucruri de care aveţi nevoie sunt: o imprimantă, câteva consumabile şi puţin timp liber.

Learn to play to learn…

Alo, e timpul pentru familie!

Dacă aveţi un copil mereu în căutare de aventuri iar dumneavoastră trebuie să veniţi mereu cu ceva nou, Creative Park este soluţia la îndemână. Modelele uşor de asamblat şi împărţite pe grupe de vârstă pot fi soluţia pentru a putea petrece timp de calitate în familie.

Houston, we have family time!

 Tot ce vă puteţi imagina.

Creative Park conţine o gamă variată de jucării ce se vor potrivi tuturor gusturilor. Avem tot ce vă puteţi dori - de la Origami şi animale la tot felul de felicitări.

Easter in a basket