ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

JUCĂRII NELIMITATE.

PENTRU DISTRACŢIE NELIMITATĂ.

Creative Park este un cufăr de jucării virtuale care conţine multe modele de hârtie, ce vă vor asigura multe ore de distracţie alături de întreaga familie prin simpla apăsare a unui buton.

V-aţi dorit întotdeauna să aveţi un păun ca animal de companie?

Ei bine, acum puteţi avea unul. Diversitatea modelelor vă va purta peste tot în jurul lumii şi veţi putea crea animale, dinozauri, planete, clădiri, dar şi diverse tipuri de decoraţiuni pentru casă sau pentru sărbători.

Have you always wanted a pet peacock?

Joaca în scop educativ...

Fiecare model a fost creat special pentru a stimula imaginaţia copilului dumneavoastră şi pentru a-i dezvolta o serie de aptitudini de creativitate cu ajutorul ideilor originale de lucru manual cu hârtia. Singurele lucruri de care aveţi nevoie sunt: o imprimantă, câteva consumabile şi puţin timp liber.

Learn to play to learn…

Alo, e timpul pentru familie!

Dacă aveţi un copil mereu în căutare de aventuri iar dumneavoastră trebuie să veniţi mereu cu ceva nou, Creative Park este soluţia la îndemână. Modelele uşor de asamblat şi împărţite pe grupe de vârstă pot fi soluţia pentru a putea petrece timp de calitate în familie.

Houston, we have family time!

 Tot ce vă puteţi imagina.

Creative Park conţine o gamă variată de jucării ce se vor potrivi tuturor gusturilor. Avem tot ce vă puteţi dori - de la Origami şi animale la tot felul de felicitări.

Easter in a basket