Endless ways to decorate Halloween
alt text goes here

JUCARII NELIMITATE PENTRU UN HALLOWEEN INEDIT

Cu Canon Creative Park pregătirea pentru Halloween nu este atât de înfricoșătoare pe cât pare. Alegeți dintr-o varietate de imprimeuri și asamblați-vă propria mască, elemente decorative sau o jucărie tematică.

Petreceţi timp împreună cu copii distrându-vă cu şabloanele creative din aplicaţia Creative Park. Acestea dezvoltă creativitatea copiilor şi vă pot transforma într-un adevărat artist fără a depune prea mult efort.

Aveţi nevoie doar de foarfece, lipici şi de o imprimantă; nu mai trebuie să vă faceţi griji în legătură cu consumabilele, hârtia sau îndemânarea.

Distraţi-vă cu Canon Creative Park!

Idei pentru distracţie nelimitată alături de copii.

Copiilor le place să se joace cu hârtia. Pentru ei, acest lucru este interesant şi distractiv şi le oferă posibilitatea de a-şi dezvolta creativitatea şi imaginaţia. Iată câteva idei de jocuri şi activităţi, în funcţie de vârsta şi interesele copilului dumneavoastră:

Desene de colorat
Jocuri de formare
Jocuri amuzante
Cutii de bijuterii
Jocuri şi jucării (copii 4-7 ani)
Jocuri şi jucării (copii 8+)
Şi multe alte jucării şi şabloane pentru toate jocurile şi ocaziile puse la dispoziţie în Creative park.

Aveţi nevoie de o imprimantă? Apăsaţi aici>>

Idei pentru distracţie nelimitată alături de copii.

Puteţi deveni un artist de crafturi

Dacă aţi fost întotdeauna fascinat de fragmente de hârtie detaliate, acum aveţi ocazia să vă creaţi propria dumneavoastră hârtie fără a avea nevoie de experienţă în domeniul crafturilor. Puteţi crea:

buchete de flori cu aspect real,
cărţi de vizită spectaculoase,
animale,
oameni,
modele ale unor clădiri faimoase din Europa,
vehicule
sau un întreg oraş de hârtie.
Depinde numai de dumneavoastră. Modelele realizate îi vor uimi până şi pe cei mai pretenţioşi cunoscători în arta modelării hârtiei. Exploraţi toate posibilităţile pe care aplicaţia Creative Park vi le oferă.
Aveţi nevoie de o imprimantă? Apăsaţi aici >>

Puteţi deveni un artist de crafturi

Cu imprimantele MegaTank PIXMA G, consumabilele nu mai sunt o problemă

Imprimantele din gama Canon Mega Tank Pixma G sunt unele dintre cele mai econome imprimante cu jet de cerneală de pe piaţă. Cu ajutorul lor, puteţi imprima mii de pagini cu şabloane fără a vă face griji pentru consumabile. Datorită calităţii excelente de imprimare, toate materialele imprimate vor avea detalii excepţionale şi culori bogate. De la scrisori cu antet şi documente la şabloane Creative Park şi fotografii preferate, cu ajutorul imprimantelor din gama MegaTank PIXMA G veţi descoperi farmecul imprimării şi veţi aduce culoarea şi distracţia în casa dumneavoastră.

printer

Jucării nelimitate pentru aventuri minunate chiar acasă. Acceptă provocarea.

Orice părinte ştie, cei mici sunt cei mai iscusiţi povestitori. De aceea am decis să inspirăm copiii din mai multe ţări şi să îi provocăm să “scrie” împreună o poveste extraordinară. Alegând una dintre jucăriile din hârtie ce fac parte din această provocare lansată pe Facebook, ei vor alege, de fapt, personajul care le va reprezenta ţara în cartea pe care o vor crea.

Vizitează pagina noastră de Facebook pentru a participa: www.facebook.com/canonromania.

CP_Story_announce-post_Romania3

Jucării nelimitate pentru o carte cu nenumărate aventuri

Cu ajutorul dumneavoastră, am creat propria noastră carte de poveşti cu nenumărate jucării! Scrisă de faimoasa autoare Denitza Mineva-Deslandes, care trăieşte la Paris, povestea prezintă călătoria în care pornesc cele 9 personaje pentru a-şi salva prietenul. Personajele principale ale cărţii sunt jucăriile cel mai des folosite de părinţi şi copii din 9 ţări. Bucuraţi-vă de această carte alături de copilul dvs.!

Descărcaţi cartea aici

Canon_Website_Visual_960_960

De unde pot cumpăra

Alegeţi imprimanta care se potriveşte nevoilor dumneavoastră şi faceţi-vă un cadou. Ofertele aferente includ cadouri precum un set de hârtie Canon Creative Kit*. Alegeţi oferta care vi se potriveşte cel mai bine şi începeţi distracţia.

ALTEX
EMAG

Promotie valabila pana pe 31 Mai 2020
*Produsele selectate participante promotie sunt PIXMA G1411, Pixma G2411, Pixma G3411,
Pixma G4411.