low-light photography

Aparate foto pentru lumină scăzută

Surprindeţi atmosfera reală a momentului când soarele apune folosind aparatele foto Canon pentru lumină slabă, cu sistem HS

Claritate mai bună – zgomot redus

Fotografierea în lumină slabă folosind un smartphone poate să ducă la imagini dezamăgitoare, de o calitate slabă. Un aparat foto compact Canon pentru lumină slabă foloseşte elemente optice, senzori şi procesoare avansate, pentru ca dvs. să surprindeţi imagini mai frumoase şi mai realiste în lumină slabă.

photography clarity

Surprindeţi atmosfera reală a momentului

Folosirea bliţului în lumină slabă poate să distrugă atmosfera unei fotografii, rezultând feţe palide, culori nenaturale şi fundaluri întunecate. Aparatele foto Canon pentru lumină slabă cu sistem HS oferă rezultate frumoase fără bliţ, pentru a surprinde exact ceea ce vedeţi.

face woman photography

Eliminarea definitivă a neclarităţilor

Fotografierea cu aparatul foto în mână în lumină slabă poate să ducă la tremurul aparatului şi imagini neclare, dar aparatele noastre foto pentru lumină slabă cu sistem HS, obiective cu diafragmă mare şi IS inteligent vă permit să fotografiaţi la lumina lumânării sau la un concert şi să obţineţi rezultate clare.

shooting handheld in low light

Tehnologii avansate, pentru fotografii superbe realizate la lumină scăzută

Sistemul inovator HS de la Canon este o combinaţie exclusivă între un senzor de înaltă sensibilitate, care capturează mai multă lumină, şi o procesare puternică DIGIC. Asigură o calitate excepţională a imaginilor şi excelează în condiţii de lumină slabă pentru a surprinde atmosfera reală a momentului

Obiective cu deschidere mare a diafragmei

Acest obiectiv de f/1,8 permite ca în aparatul foto să intre mai multă lumină, făcând posibilă utilizarea unor timpi de expunere mai mici, pentru imagini naturale, cu neclaritate redusă. Un aparat foto Canon de nivel profesional, cu tehnologii optice avansate rapide şi sistem HS, este alegerea ideală dacă doriţi să obţineţi fotografii ireproşabile la lumină redusă.

G7 X camera

IS inteligent

Sistemul IS inteligent şi inovator elaborat de Canon - un sistem avansat de stabilizare optică a imaginii care combate tremurul aparatului foto - vă permite să fotografiaţi fără neclarităţi, cu aparatul foto din mână, în condiţii de iluminare slabă. Versatil şi complet automat, se adaptează la diferite scene pentru a asigura rezultate superbe.

low light city photography

Vă rugăm să reţineţi că nu toate produsele conţin toate funcţiile enumerate.