Actualizarea de firmware V1.21 pentru Canon EOS R3

Adăugaţi funcţii noi şi performanţe îmbunătăţite aparatului EOS R3 şi duceţi-vă creativitatea pe noi culmi. Actualizarea de firmware V1.21 este disponibilă ca descărcare gratuită şi poate fi instalată uşor în doar câteva minute. [descărcaţi aici]

Fotografiere continuă la rezoluţie maximă la viteze de până la 195 cps

Firmware-ul V1.21 adaugă modul de fotografiere la viteză mare personalizată, care permite extinderea ratei de fotografiere continuă peste 30 cps, până la o viteză uimitoare de 195 cps. 1 Perfect pentru a dezvălui detaliile ascunse ale obiectelor în mişcare rapidă, care altfel ar fi invizibile la o scară de timp convenţională.

Rata de cadre poate fi setată în trepte între 30 cps şi 195 cps, iar numărul de cadre înregistrate într-o singură rafală poate fi între 2 şi 50, folosind meniul aparatului foto. Se pot înregistra astfel fişiere JPEG, HEIF şi RAW la rezoluţie maximă, oferindu-vă flexibilitatea de care aveţi nevoie, indiferent cum vă place să lucraţi.

EOS R3

Înregistrare video Full HD 240p

Pe lângă opţiunile uimitoare 4K şi 6K oferite de EOS R3, firmware-ul V1.21 aduce captură Full HD la o rată de cadre extrem de rapidă de 240p – ideal pentru efecte fluide de mişcare cu încetinitorul, care dezvăluie detaliile precise ale subiecţilor în mişcare rapidă.

240p Full HD video

Compunerea profunzimii pe aparatul foto

Când profunzimea câmpului este mică, EOS R3 poate varia automat focalizarea de aproape până departe în timp ce realizează o secvenţă de imagini. Când aceste cadre sunt îmbinate, rezultatul este o scenă cu o profunzime perfectă a câmpului.

Cu actualizarea de firmware V1.21, secvenţa de imagini poate fi acum îmbinată în aparatul foto, creând un rezultat perfect, gata de utilizare. Funcţia poate fi folosită şi pentru a previzualiza pe loc efectele care se pot obţine ulterior în etapa de post-producţie, oferindu-vă încrederea că aveţi ce vă trebuie.

Compunerea profunzimii este excelentă pentru prim-planuri sau fotografii macro, când profunzimea câmpului este limitată. În plus, le permite fotografilor să reducă timpul de post-procesare a imaginilor din mai multe cadre şi le oferă un rezultat rapid direct pe aparatul foto.

In-camera depth compositing

Procesarea fişierelor RAW în cloud

Pentru calitate perfectă, actualizarea de firmware V1.21 vă permite să încărcaţi fişiere RAW în cloudul image.canon pentru procesare.

De acolo, acestea pot fi transformate în fişiere HEIF sau JPEG în cloud, folosind algoritmi de demozaicare şi de reducere a zgomotului la ISO ridicat cu tehnologie deep learning. Rezultatele sunt uimitoare, cu mai puţine artefacte în zonele detaliate şi mai puţin zgomot de imagine la fotografierea cu ISO ridicat.

RAW file processing in the cloud

Înregistrare profesională de filme cu redare accelerată

EOS R3 este o opţiune excelentă pentru secvenţele cu redare accelerată: setaţi aparatul foto să surprindă imagini la intervale între 2 secunde şi 99 de ore, 59 de minute şi 59 de secunde, pentru până la 3.600 de cadre. La sfârşitul secvenţei, imaginile sunt combinate pentru a crea un film de înaltă definiţie, fără a fi nevoie de software suplimentar. Vă puteţi pregăti totodată cu încredere: în situaţia unei pene de curent sau dacă bateria se descarcă, aparatul foto va continua de unde a rămas odată ce se restabileşte alimentarea, fără a fi nevoie să refaceţi toate setările de redare accelerată.

Apropiaţi-vă cu o simplă apăsare de buton

Folosind feedback de la specialişti care lucrează cu EOS R3, am adăugat opţiunea unei decupări digitale de 1,6x sau rapoarte 1:1, 4:3 şi 16:9 care pot fi alocate uneia dintre comenzile personalizabile ale aparatului foto. Aceasta vă permite să decupaţi subiecţi aflaţi la distanţă fără să luaţi aparatul foto de la ochi, lucru ideal când sunteţi sub presiune şi vreţi un rezultat perfect pe care să-l trimiteţi direct la agenţie.

Get close at the touch of a button
  1. Expunerea automată şi focalizarea automată cu urmărire nu sunt disponibile în modul rafală de mare viteză. Numărul maxim de cadre surprinse poate fi setat până la 50