Discover the future of books with end-to-end digital printing solutions that drive new revenue streams.

Imprimare digitală de cărţi

Descoperiţi viitorul cărţilor cu soluţiile noastre complete de imprimare digitală care oferă noi surse de venit.

Confruntându-se cu o durată de viaţă redusă a cărţilor, cu reducerea tirajelor şi vânzări imprevizibile, editurile trebuie să găsească mai multe soluţii inovatoare de imprimare.

Cu cea mai nouă tehnologie digitală, puteţi satisface cererea în creştere pentru tiraje mici economice, puteţi optimiza lanţul de aprovizionare al editurilor şi livra publicaţiile mai repede către clienţi.

Avantajele imprimării digitale a cărţilor

Benefits Benefits

Timp mai scurt până la punerea pe piaţă

Fluxuri de lucru complete pentru creşterea productivităţii

Benefits Benefits

Servicii noi pentru edituri

Tiraje de dimensiuni flexibile, până la exemplare unice

Benefits Benefits

Proces eficientizat

Eliminaţi procesele manuale ineficiente

Benefits Benefits

Lanţ de aprovizionare optimizat

Modurile de imprimare digitală pot reduce stocurile excedentare

Un nou capitol pentru imprimarea de cărţi

The Canon solution enabled us to deliver high quality products quickly, efficiently and reliably.
Soluţia Canon ne-a permis să oferim produse de înaltă calitate în mod rapid, eficient şi fiabil.

Fredrik Borg

CEO interimar, Holmbergs

Provocarea

Unul dintre primii pionieri în utilizarea tehnologiei digitale, editura Holmbergs, dorea să investească în cea mai nouă tehnologie, pentru a satisface cererea în creştere pentru imprimarea cărţilor în tiraje scurte. Fiind presată să mărească productivitatea şi să reducă costurile, compania a vrut, de asemenea, să ofere clienţilor mai multe posibilităţi de adaptare şi personalizare.

The Canon solution enabled us to deliver high quality products quickly, efficiently and reliably.
New ‘book of one’ production model, with automated workflows from job submission to delivery.

Soluţia

Am dezvoltat o soluţie bazată pe software-ul PRISMAproduction şi îmbunătăţită de o imprimantă ColorStream de mare viteză cu jet de cerneală şi cu sistemul de finisare Tecnau LaserMax. Aceasta a permis editurii Holmbergs să ofere un nou model de producţie „book of one”, cu fluxuri de lucru automatizate de la transmiterea lucrărilor şi până la livrare.

Avantaje

Soluţia noastră a dus la o creştere accentuată a volumelor de imprimare, prin asigurarea unei imprimări unice mai rapide şi mai economice, fără pierderi privind calitatea. De asemenea, a permis editurii Holmbergs să ofere clienţilor posibilităţi mai multe pentru personalizarea cărţilor, cu detalii precum coduri de bare ISBN, sigle şi imagini unice.

Sharp rise in print volumes, by providing faster, more economical one-off book printing.

Descoperiţi cum soluţiile noastre de imprimare digitală a cărţilor vă pot ajuta să rămâneţi în top pe o piaţă în schimbare


DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ


Soluţii cheie

A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows.

Suita PRISMA

O gamă revoluţionară de soluţii software care vă ajută să vă optimizaţi şi să vă automatizaţi fluxurile de lucru în fiecare etapă a procesului de imprimare.

Colorstream 6000 Chroma

O imprimantă web color, deosebit de versatilă, cu jet de cerneală, care oferă atât calitate, cât şi flexibilitate excepţionale, ColorStream 6000 Chroma este concepută pentru imprimarea rapidă şi fiabilă a documentelor editoriale, de corespondenţă şi comerciale
A highly versatile colour inkjet web press that offers both exceptional quality and flexibility.
The most productive high speed, high volume monochrome digital presses in their class

varioPRINT 6000

Cele mai productive prese digitale monocrome de mare viteză, şi de mare volum din clasa lor, varioPRINT 6000 series oferă şi o fiabilitate, o gestionare a suporturilor de imprimare şi o uşurinţă de utilizare excepţionale.

ProStream 1000 series

For high volume, commercial print environments, the web-fed ProStream 1000 series (ProStream 1000 and 1800) combines the print quality and media flexibility of offset with the production efficiency and versatility of digital inkjet to deliver a level of performance that matches your passion for print.
ProStream 1000 series
varioPRINT iX-series

varioPRINT iX-series

The varioPRINT iX-series revolutionises the commercial printing business experience. It combines stunning image quality and a wide media range with the high productivity and attractive cost-efficiency of inkjet. So commercial printers can say "Yes" to virtually any job, based on the agreed turnaround time and price, then print it for more profit and more business.
Imprimaţi cărţi mai rapid şi în mod mai flexibil, în timp ce vă protejaţi profitul.