SERVICII

Design de soluţii pentru procese comerciale

Two men and two women sit round a small table on comfy patterned black and white chairs looking at graphs on a laptop.

Faceţi faţă fără probleme provocărilor legate de administrarea informaţiei

Transformaţi-vă cerinţele de administrare a informaţiei în soluţii practice, gata pentru implementare cu ajutorul Serviciilor Canon de design de soluţii.

Colaborând cu dvs. şi echipa dvs., consultanţii noştri specializaţi pentru designul de soluţii vă vor identifica şi analiza necesităţile, vor dezbate îmbunătăţiri şi direcţia corectă şi vor iniţia dovada conceptului. Rezultatele acestei analize formează un model de soluţie personalizat pentru afacerea dvs. şi bazat pe cele mai bune componente din clasa lor, implementat fie la sediul clientului, fie ca serviciu gestionat.

Oferta noastră

Servicii de descoperire

Identificaţi îmbunătăţirile proceselor şi infrastructurii comparându-vă situaţia actuală cu tendinţele curente de transformare digitală.

Servicii de organizare de ateliere

Obţineţi o înţelegere reciprocă a analizei proceselor, a conceptelor şi a direcţiei soluţiei participând la ateliere cu experţi Canon.

Dovada conceptului

Vedeţi imediat beneficiile unui design de soluţie din dovada conceptului. După a fost agreată o soluţie, putem confirma valoarea adăugată companiei dvs.

Design de soluţii

Transformaţi conceptul de soluţie agreat prin specificaţiile funcţionale, utilizând metodologii de ultimă generaţie pentru a descrie detaliile designului soluţiei.

Management de proiect

Pregătiţi implementări de soluţii şi gestionaţi designul cu informaţii detaliate privind momentele de realizare, resursele, materialele de livrat şi calitatea într-un document de iniţiere a proiectului.

Competenţe

Consultanţi calificaţi

Beneficiaţi de informaţii specializate şi de gândire neconvenţională pentru a găsi răspunsurile potrivite.

Metodologii de vârf

Design tradus în formate uşor de înţeles pentru oamenii şi echipele ce continuă implementarea.

Alegerea furnizorilor

Designul soluţiilor Canon este independent de furnizori, astfel încât puteţi alege implementarea lor finală.

Women in stripy shirt sits in a brown leather chair while resting her legs on the desk beside a laptop as she reads a document.
Colaboraţi cu consultanţii noştri pentru a crea modelul de soluţie potrivit pentru dvs.

Aflaţi cum Serviciile Canon de design de soluţii pentru procesele comerciale pot adăuga mai multă valoare companiei dvs.

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ