STUDIU DE CAZ

Impressa impresionează printr-o nouă flexibilitate

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Afacere versatilă

Furnizorul de servicii de imprimare comercială Impressa asigură materiale promoţionale, de birou şi industriale, inclusiv materiale pentru punctele de vânzare din magazine. Producerea acestor materiale pentru retail implică adesea cerinţe diverse, variaţii mari de dimensiuni şi termene scurte de livrare.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Satisfacerea cererii de vânzare cu amănuntul

Pe lângă faptul că generau multe deşeuri de imprimare, presele offset tradiţionale de la Impressa erau lente şi costisitoare pentru lucrările de imprimare cu volume mai scăzute. În plus, clienţii de retail trebuiau să aştepte ca materialele imprimate să se usuce, ceea ce nu este ideal pentru domeniul de retail cu un ritm rapid de desfăşurare a activităţii.

Compania avea nevoie de o nouă soluţie de imprimare digitală care putea să facă faţă provocării, procesând materiale de imprimare de diferite dimensiuni în mod rapid şi la un preţ corect.ATUNCI CÂND AM ANALIZAT IMPRIMANTELE DE FORMAT MARE, AM AVUT UN SENTIMENT CU ADEVĂRAT POZITIV ÎN LEGĂTURĂ CU CANON.

Tom Cambré, CTO la Impressa

Soluţie completă de imprimare digitală

După o consultare cu Canon şi pe baza recomandărilor sale, Impressa a investit în ColorWave 700. Nu a durat mult până când noua soluţie de imprimare digitală a făcut o impresie pozitivă, realizând rapid şi eficient lucrări de imprimare de înaltă calitate de orice dimensiune, color sau alb-negru.

Livrarea la cerere a unor lucrări de imprimare rapide, flexibile şi la preţ avantajos a revoluţionat portofoliul de servicii al companiei. După numai şase luni, Impressa a achiziţionat un al doilea dispozitiv Canon pentru a transforma complet capacitatea de imprimare a companiei.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Lucraţi mai mult, generând mai puţine deşeuri

Imprimarea mai inteligentă cu ColorWave 700 înseamnă că volumul de lucru al companiei a crescut cu 15-20 %. Impressa a obţinut, de asemenea, recuperarea preconizată a investiţiei în numai trei luni.

Tehnologia funcţionând autonom, noua soluţie de imprimare digitală a luat presiunea de pe angajaţi şi a contribuit la reduceri semnificative ale nivelurilor de deşeuri – un beneficiu important pentru o companie care doreşte să protejeze mediul înconjurător.

Inspirată să ia în considerare aplicaţii noi şi interesante, Impressa a început să testeze cu tapete, care este acum o posibilitate reală pentru viitor.

Canon ColorWave 700 printing poster


IMPACTUL POZITIV AL PRIMULUI DISPOZITIV ASUPRA AFACERII NOASTRE NE-A ÎNCURAJAT SĂ CUMPĂRĂM UN AL DOILEA DISPOZITIV COLORWAVE.

Scris de Tom Cambré


Descoperiţi cum serviciile de imprimare profesională vă pot transforma afacerea.

Discutaţi cu echipa noastră