Canon i-SENSYS MF630 Series

Seria MF630 de la Canon

Imprimantă laser color multifuncţională cu caracteristici multiple, concepută pentru companii mici şi mijlocii moderne, cu un ecran tactil de 12,7 cm şi cu funcţie inovatoare Application Library.

Imprimare laser color rapidă, eficientă, fără compromisuri

Cu tehnologie color îmbunătăţită, cu operarea ecranului tactil şi cu scanarea rapidă faţă-verso cu o singură trecere, noua serie MF630 oferă toate funcţiile de care are nevoie o companie mică şi modernă, plus viteze de imprimare îmbunătăţite.

Fişa tehnică

i-SENSYS MF630 Series

Gama de imprimante laser, color, multifuncţionale, eficiente şi uşor de utilizat dispune de multe caracteristici, create pentru firmele mici.

Vizionaţi clipul video

uniFLOW Online Express

Preluaţi controlul asupra administrării imprimării şi supra costurilor de imprimare optimizându-vă dispozitivele Canon cu o soluţie securizată bazată pe cloud. Disponibil cu cele mai recente dispozitive de birou de la Canon, software-ul uniFLOW Online Express va creşte productivitatea şi vă va maximiza investiţia. Faceţi upgrade-ul dispozitivelor existente înregistrându-vă online.

Vedeţi broşura

Înregistraţi-vă pentru uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF631Cn

Imprimantă laser color multifuncţională, versatilă şi eficientă, cu ecran tactil color de 12,7 cm şi cu compatibilitate mobilă. Partenerul perfect pentru companii mici, care caută o soluţie de înaltă performanţă, dar compactă.

Canon MF633Cdw

Imprimantă laser color multifuncţională cu caracteristici multiple, cu operare ecran tactil, cu imprimare duplex pentru îmbunătăţirea productivităţii şi cu conexiune Wireless Direct. Alegerea ideală pentru companiile mici, în căutare de integrare perfectă şi de cheltuieli de întreţinere fără probleme.

Canon MF635Cx

Imprimantă laser color multifuncţională avansată, creată pentru a îmbunătăţi productivitatea companiilor mici. Cu un afişaj tactil comod de 12,7 cm, cu scanare rapidă faţă-verso, cu imprimare duplex şi cu funcţie Application Library.

Awards

Accesorii

Consumabile