Hero

Colorado 1640

Imprimantă rolă-la-rolă de 64 inchi cu UVgel care combină calitatea, productivitatea şi profitabilitatea.

Solicitare informaţii

Set print free

Daţi undă verde la imprimare

Extindeţi-vă orizonturile şi observaţi calitatea, productivitatea şi versatilitatea neegalată în acţiune.

O imprimantă rolă-la-rolă revoluţionară cu tehnologie UVgel unică

Optimizaţi productivitatea, calitatea, versatilitatea aplicaţiilor şi costurile de funcţionare cu o imprimantă inovatoare rolă-la-rolă de 64 de inchi care dispune de tehnologia UVgel de la Canon şi capacităţile de automatizare de generaţie următoare. Ideală pentru semnalistică şi grafică.

Consultaţi specificaţiile complete

Colorado 1640

Vedeţi toate caracteristicile

Productivitate inovatoare

Rezultatele rapide consecvente şi automatizarea neîntrecută asigură o finalizare rapidă a sarcinilor ceea ce anterior era posibil doar utilizând mai multe motoare rolă-la-rolă sau un suport plat mai mare.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Calitate excepţională

Realizaţi fără efort imprimări excepţionale de înaltă rezoluţie cu cea mai amplă gamă de culori şi un nivel ridicat de repetabilitate datorită tehnologiei avansate cu cerneală UVgel.

Colorado 1640

Versatilitate neegalată

Experimentaţi flexibilitatea neegalată pentru efectuarea mai multor operaţii pe un singur dispozitiv. Imprimaţi imagini frumoase pe cea mai largă gamă de suporturi media, la costuri chiar mai reduse, de tip subţire şi termosensibile.

Low cost of operation

Cost de exploatare redus

Bucuraţi-vă de cele mai reduse costuri de exploatare din clasă şi de o rentabilitate excelentă datorită consumului redus de cerneală de până la 40 % şi datorită economiei privind costurilor cu manopera de 30 %.

Utilizarea rapidă şi eficientă a cernelii

Tehnologia UVgel imprimă jeturi de cerneală pe suporturilor media pentru a oferi imagini perfect repetabile la viteză înaltă. Imprimă până la 159m²/h pentru aplicaţii precum panouri sau afişe exterioare şi chiar la 40m²/h pentru cel mai înalt nivel de calitate pentru aplicaţii interne cu prim-planuri.

Fast Efficient Ink Jetting

Calitate excelentă

Rezultatele extraordinare sunt asigurate pe aproape orice suport media datorită tehnologiei UVgel, care asigură calitate excelentă în mod consecvent cu puncte precise, saturaţie puternică a culorilor, tonuri precise ale pielii şi aspect lucios.

Excellent Quality

Specificaţiile produsului

2 role cu alimentare şi comutare automată*

Jet de cerneală UVgel piezoelectrică

Viteză maximă de până la 159 m2/h

Uscare LED UV

CMYK

600 x 1800 dpi

Întreţinere automată

Lăţime rolă de până la 64 inchi

Vedeţi specificaţiile complete

Colorado 1640

* în funcţie de suporturile media utilizate