Birdwatching brightness
alt text goes here

LUMINOZITATEA
BINOCLURILOR

Binoclurile Canon sunt concepute pentru a oferi cea mai bună rezoluţie şi luminozitate pentru o vizualizare mai clară în condiţii de lumină redusă.

Care este cea mai bună luminozitate pentru dvs.?

Binoclurile Canon oferă o gamă de niveluri de luminozitate pentru a vă oferi cea mai bună vizualizare pe timp de zi sau la apus sau pentru privitul stelelor.

O vizualizare mai luminoasă în condiţii de lumină redusă

Pentru o vizualizare mai clară şi mai luminoasă sau pentru privitul stelelor, alegeţi binoclurile noastre mai mari cu lentile mai luminoase ale obiectivului, precum 15x50 IS AW.

A brighter view in low light

Vizualizare pe timp de zi

Binoclurile noastre mai compacte, precum 8x25 IS sau 10x30 IS II, sunt suficient de luminoase pentru a vă oferi vizualizări clare pe timp de zi şi pot fi transportate cu uşurinţă.

Daylight viewing

Înţelegerea luminozităţii binoclurilor

Binoclurile noastre dispun de diverse diametre ale lentilelor obiectivului, de la 25 mm (de ex., modelul 8x25 IS) până la cele mai luminoase de 50 mm (de ex., modelul 15x50 IS AW). La acelaşi nivel de mărire, binoclurile 10x42 sunt aproximativ de două ori mai luminoase decât modelul 10x30, binoclurile de 50 mm şi 42 mm cu diametru mai mare al pupilei de ieşire (diametrul lentilelor obiectivului împărţit la factorul de mărire) oferă un câmp vizual mai luminos, mai larg şi mai clar şi sunt mai mari şi mai grele.

Understanding binocular brightness

Găsiţi binoclul perfect pentru dvs.

Alegeţi binoclul Canon potrivit pentru dvs., în funcţie de întrebuinţare sau tipul de produs.