imaging-for-empowerment

Imagini pentru o lume mai bună

Ajutând oamenii să profite de puterea poveştilor vizuale pentru a stimula schimbarea pozitivă.

Poveşti pentru o
nouă generaţie

Deoarece suntem o companie globală de imagistică, avem responsabilitatea de a încuraja o nouă generaţie, ajutând-o să-şi dezvolte abilităţile, stimulându-i pasiunea pentru imagini şi inspirând-o prin puterea naraţiunilor vizuale.


Le oferim abilităţile, instrumentele şi platformele de care au nevoie pentru a-şi spune poveştile întregii lumi şi a crea noi oportunităţi atât pentru ei, cât şi pentru alţii din comunităţile lor.

Cele mai recente poveşti

Încurajând dezvoltarea tinerilor

Imaginile pot să aibă o forţă incredibilă. Vă permit să intraţi în legătură cu publicul şi să aduceţi oamenii în lumea dvs. Vizionaţi următoarele videoclipuri pentru a afla mai multe despre Programul dedicat tinerilor, care oferă tinerilor o voce vizuală pentru a vorbi despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale Naţiunilor Unite, şi despre Miraisha, care sprijină înfiinţarea de locuri de muncă în domeniile fotografiei profesionale şi imprimării, îmbunătăţind pregătirea tinerilor adulţi din Africa.

young-people-programme

Galeria Imagini pentru o lume mai bună

Vedeţi unele dintre cele mai puternice imagini create prin atelierele internaţionale de la Canon.

Vedeţi imaginile

Calendar evenimente

Evenimentele Canon oferă oamenilor din întreaga lume mijloacele să creeze şi să spună poveşti care îi pot ajuta să îşi îmbunătăţească vieţile şi comunităţile.

Ne asociem cu principalele programe de fotojurnalism din lume, care reunesc şi sărbătoresc poveşti importante şi persoanele responsabile pentru transmiterea lor, scopul nostru fiind de a forma şi a inspira fotojurnalismul de mâine.

canon-pro-visa

Visa pour l’image

Canon susţine de peste 30 de ani Visa pour l'image, unul dintre cele mai mari festivaluri de fotojurnalism din lume. Oferim cursuri de instruire de o săptămână studenţilor la facultăţi media din Europa pentru a-i ajuta să spună poveşti pe diverse subiecte, de la conflicte şi natură la oameni şi mediul înconjurător.

Citiţi mai multe

opening-world-press-photo

World Press Photo

Canon susţine World Press Photo de 26 de ani. Timp de 25 de ani, am sponsorizat evenimentul Joop Swart Masterclass pentru a identifica naratori vizuali talentaţi. Cei care spun cele mai puternice poveşti ce atrag schimbare au totodată oportunitatea de a deveni ambasadori timp de un an.

Citiţi mai multe