CanoScan LiDE 600F

Cu tehnologia LiDE care asigură o rezoluţie de 4800 x 9600 dpi*, o unitate adaptoare pentru film şi un design unic în trei moduri, scanerul CanoScan LiDE 600F este suficient de versatil pentru a acoperi aproape toate necesităţile.

Beneficii

  • Design ergonomic, cu 3 moduri
  • Unitate adaptoare pentru film pentru folii transparente de 35 mm
  • Funcţii FARE şi QARE Level 3 pentru eliminarea prafului/zgârieturilor
  • 4800 x 9600 dpi*, adâncime de culoare de 48 biţi
  • USB 2.0 de mare viteză
  • Scanare şi conversie în PDF
  • Mod Multi-Photo
  • 7 butoane EZ
  • Pachet de software intuitiv

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon CanoScan LiDE 600F

Aspect plăcut, versatil


Conceput după principii ergonomice, CanoScan LiDE 600F este scanerul LiDE de ultimă generaţie, cu o putere mai mare pe milimetru pătrat decât majoritatea scanerelor. Deosebit de subţire şi de compact, scanerul CanoScan LiDE 600F are un design unic în trei moduri, cu un capac cu balama dublă, astfel încât să permită scanarea oricărui tip de document. Suportul încorporat permite scanarea pe verticală şi depozitarea scanerului în poziţie verticală, pentru economisirea spaţiului.

Scanarea filmelor


Aparatul CanoScan LiDE 600F este echipat cu o unitate adaptoare pentru film (FAU) versatilă, care, atunci când este ataşată, permite scanarea negativelor de 6 x 35 mm într-o singură operaţie.

Retuşare automată


Utilizând detectarea prin scanarea în infraroşu, tehnologia FARE Level 3 restaurează automat filmele zgâriate, deteriorate sau estompate, economisind ore de lucru destinate retuşării manuale. Aceasta reduce, de asemenea, granulaţia care rezultă datorită filmului de viteză mare şi include corectarea fotografiilor realizate contra luminii. QARE Level 3 efectuează aceeaşi funcţie pentru fotografii.

Calitate înaltă


Cu un senzor LIDE de 4800 x 9600 dpi care captează orice detaliu, scanerul CanoScan LiDE 600F oferă imagini superbe, definite, adecvate pentru mărire şi imprimare la rezoluţie înaltă. Adâncimea de culoare de 48 de biţi asigură o reproducere extrem de exactă a culorii.

Putere şi viteză


Reducând aglomeraţia de pe birou, scanerul CanoScan LiDE 600F preia toată energia necesară de la o singură conexiune USB. Scanerul prezintă portabilitate ridicată şi poate fi utilizat în majoritatea locurilor, în apropierea unui computer de tip laptop. Scanarea şi transferul rapid de imagini de cea mai bună calitate sunt asigurate şi prin conectarea USB 2.0 Hi-Speed.

Scanare Multi-photo


Scanerul CanoScan LiDE 600F economiseşte timp prin modul Multi-photo rapid de la Canon, care vă permite să scanaţi până la 10 fotografii separate într-o singură trecere. Modul Multi-Photo identifică, taie şi îndreaptă automat imaginile multiple.

Butoane EZ


Oferind flexibilitate şi economisind timp, şapte butoane de scanare oferă acţionarea printr-o singură atingere pentru activităţile de scanare comune. Personalizaţi aceste butoane pentru a efectua cele mai utilizate funcţii: copiere, scanare, creare de fişiere PDF sau trimitere în programul de e-mail. Patru dintre butoane sunt desemnate special pentru scanarea direct în fişiere PDF.

Software intuitiv


Cu ArcSoft PhotoStudio, OmniPage SE şi Presto!PageManager, puteţi edita fotografiile, puteţi converti documentele fizice direct în fişiere editabile şi puteţi gestiona toate imaginile scanate. Software-urile ScanGear şi CanoScan Toolbox de la Canon au fost actualizate pentru a include calitate şi funcţionalitate pentru imagine mai bune.

* Consultaţi specificaţiile

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon CanoScan LiDE 600F, despre funcţiile şi capabilităţile sale.