Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Scaner color de reţea compact şi fiabil conceput pentru creşterea productivităţii şi economisirea costurilor IT prin operare simplă şi rapidă, gestionare centralizată şi cu integrare perfectă în aplicaţiile de business şi în fluxul de lucru

Beneficii

 • Design elegant, compact
 • Scanare fiabilă de mare viteză
 • Funcţionare simplă cu butoane de operare personalizate
 • Costuri IT reduse cu administrare de la distanţă şi integrare în reţea
 • Caracteristici de securitate avansate
 • Personalizare uşoară cu SDK prin Web

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA ScanFront 330

Scanare fiabilă de mare viteză


Scanerul compact ScanFront 330 ajută la eficientizarea fluxurilor de lucru şi reduce costurile cu viteze de scanare productive, de până la 30 ppm. Utilizatorii pot trimite rapid documente către diverse destinaţii din reţea, inclusiv la mai multe destinaţii odată. Cu un mecanism nou conceput cu rolă de alimentare şi un circuit direct al hârtiei, utilizatorii pot scana cu încredere diverse tipuri de documente, de la hârtie groasă/subţire, carduri, documente de 1 m lungime, format A3 (în modul Folio) şi carduri în relief.

Operare simplă


Utilizatorii vor constata că scanarea cu ScanFront 330 este simplă şi practică. Ecranul color intuitiv de 8,4 ţoli de înaltă definiţie şi butoanele de operare care pot fi personalizate asigură distribuirea promptă şi corectă a fişierului către diverse locaţii, precum e-mail, foldere din reţea, FTP, USB, fax şi tipărire. Caracteristicile utile care economisesc timp includ funcţia email-me care permite utilizatorilor să trimită rapid documente către adresele lor personale de e-mail şi funcţia fax ad-hoc cu introducerea detaliilor de destinaţie a faxului în momentul scanării.

Gestionare practică la distanţă


ScanFront 330 este uşor de configurat şi de gestionat şi ajută la reducerea costurilor IT. Adăugarea unui scaner la reţea nu necesită niciun hardware sau software suplimentar şi se poate executa fără a instala un software tip server. Administratorii IT pot să actualizeze, să realizeze copii de siguranţă şi să restabilească de la distanţă dispozitive multiple, printr-un simplu browser Web sau simultan, cu Instrumentul de administrare ScanFront.

Integrare perfectă


Integrarea în aplicaţiile business poate fi realizată perfect. Fişierele index ce conţin metadate (în format CSV sau XML) pot fi transferate cu fiecare document scanat, iar aceste informaţii se pot de asemenea utiliza la denumirea fişierelor de imagine - permiţând clasificarea mai uşoară în sistemele back-office. În plus, scanerele SDK sunt disponibile pentru dezvoltatori, inclusiv o versiune Web care permite software-ului ScanFront să funcţioneze ca server web/cloud individual. Această caracteristică oferă oportunităţi mai extinse de integrare pentru dezvoltatori şi departamente IT, pentru a-şi crea propriilor lor soluţii personalizate integrate pentru aplicaţiile de business.

Securitate robustă


ScanFront 330 integrează un set robust de funcţii avansate de securitate ce permit utilizatorilor să deţină controlul total asupra accesului, gestionării şi distribuirii de informaţii. Acestea includ un cont de conectare pentru identificarea dispozitivului, verificarea parolei şi deconectarea automată în urma unei perioade de inactivitate. Restricţiile specifice utilizatorilor şi monitorizarea activităţii acestora poate fi administrată în mod centralizat, iar trimiterea securizată a documentelor este realizată cu ajutorul criptării fişierelor PDF şi a protecţiei cu parolă, pentru vizualizare, editare şi imprimare securizată.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA ScanFront 330, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Scanning speed A4 (single sided)

Viteză de scanare A4 (o faţă)

Automatic document feeder

Alimentator automat de documente

Up to 3,000 sheets per day

Până la 3.000 de coli pe zi

Intelligent network scanning

Scanarea inteligentă în reţea

8.4” touch screen

Ecran tactil de 8,4"

Double-sided scanning

Scanare faţă-verso

Scan to Folder

Scanare către director

Scan to FTP

Scanare către FTP

Scan to email

Scanare către e-mail

Scan to USB memory

Scanare în memorie USB

Scan to printer

Scanare către imprimantă

Scan to FAX

Scanare către FAX

 • Scaner

 • Documentaţie

 • Disc de instalare

 • Adaptor CA

 • Cablu de alimentare

 • Rolă de alimentare

Software inclus

Instrument de administrare ScanFront

Software-ul pentru instrumente de administrare vă permite să gestionaţi mai multe scanere ScanFront odată. Puteţi verifica starea curentă a scanerelor ScanFront în reţea, configura setări, gestiona utilizatori, efectua copii de siguranţă şi restabili datele de configurare.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Software ScanFront Service

Software-ul ScanFront Service de la Canon îmbunătăţeşte funcţiile ScanFront în reţea. Poate fi configurat să trimită scanări către locaţii din reţea unde transferul direct de la scaner este dezactivat, de exemplu:

•  Destinaţie pe alt segment din reţea
•  Imprimante în reţea
•  Directoare partajate pe calculatoare specificate după adresa IP
•  Anumite servicii NAS (dispozitive de stocare ataşate reţelei)

Kituri de dezvoltare software

Programul nostru de dezvoltare de soluţii pentru afaceri (BSDP) este conceput să vă ofere acces la o serie de informaţii tehnice menite să ajute la dezvoltarea aplicaţiilor dedicate gamei noastre de produse. Pentru mai multe informaţii despre SDK, accesaţi pagina web Programul Canon pentru dezvoltatori.

Easy Scanning

Compatibilitatea uniFLOW

Profitaţi de compatibilitatea cu uniFLOW a scanerelor de reţea Canon ScanFront pentru a îmbunătăţi fluxurile de lucru scanare-captură şi bucuraţi-vă de mai multă valoare oferită de flota Canon. Datorită designului compact şi alimentatorului de documente ultra-fiabil, ScanFront poate fi poziţionat acolo unde este necesar pentru capturarea unei game mai largi de documente într-un mod mai eficient.