Canon imageFORMULA DR-C225

imageFORMULA DR-C225

Scanerul elegant, ultracompact imageFORMULA DR-C225 oferă avantaje majore în materie de economie de spaţiu. Designul său unic, cu circuit vertical în formă de J îl face ideal pentru amplasarea în departamente cu activitate intensă şi pe birouri mici.

DR-C225

Beneficii

  • Design subţire, compact, cu alimentare verticală unică, cu circuit în formă de J
  • Scanare simplă şi uşoară datorită funcţiilor intuitive
  • Scanare faţă-verso de mare viteză: până la 50 ppm la 300 dpi
  • Pachet de software complet pentru toate necesităţile de scanare
  • Model hibrid pentru Windows şi Mac

Specificaţii detaliate

Aruncaţi o privire mai atentă asupra Canon imageFORMULA DR-C225

Profil compact, design unic


Combinând designul unic cu caracteristici inovatoare, DR-C225 oferă scanare accesibilă, fără a compromite performanţa. Sistemul vertical de transport cu circuit în formă de J face ca DR-C225 să aibă cele mai reduse dimensiuni din clasa sa. DR-C225 poate fi aşezat direct lângă un perete posterior sau pe un spaţiu de lucru acolo unde spaţiul este limitat. Cardurile groase sau în relief pot fi scanate cu uşurinţă datorită unei opţiuni pentru un circuit direct pentru hârtie, ceea ce face scanerul DR-C225 extrem de flexibil.

Scanare rapidă şi fiabilă


DR-C225 oferă viteze impresionante de scanare de până la 25 ppm (sau 50 de imagini pe minut la imprimare faţă-verso), în timp ce manevrarea sigură a hârtiei este asigurată datorită sistemului cu ultrasunete de detectare a alimentării duble.

Utilizare simplă, rezultate superbe


DR-C225 include caracteristici inovatoare pentru a face procesul de scanare mai uşor pentru utilizatori. CaptureOnTouch încorporează o funcţie de mod Full Auto (Integral automat), care aplică automat cele mai bune setări în funcţie de conţinutul documentului. Cu o scanare simplă printr-o atingere, sarcinile care implică operaţii complicate se pot finaliza acum în câteva secunde. O altă caracteristică inovatoare a modelului DR-C225 este opţiunea de alimentare „cu faţa în sus” a documentelor, ceea ce permite utilizatorilor să alimenteze documente cu orientare obişnuită pentru a economisi timp valoros.

CaptureOnTouch reconceput


Cele mai recente îmbunătăţiri ale CaptureOnTouch oferă o experienţă de scanare mai simplă şi mai intuitivă. Această soluţie de scanare puternică şi versatilă a fost reproiectată cu o interfaţă bazată pe pictograme pas cu pas care le permite utilizatorilor să scaneze, să editeze şi să expedieze documentele cu mai mare uşurinţă. Utilizatorii pot converti rapid documentele de pe hârtie în mai multe formate de fişiere (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG şi PowerPoint). CaptureOnTouch are aceeaşi funcţionalitate ca o soluţie simplă de clasare a documentelor, care vă permite să scanaţi şi să creaţi documente PDF cu funcţie de căutare, inclusiv căutarea uşoară pe bază de text şi recuperarea simplă. Documentele pot fi scanate, de asemenea, în fişiere PDF/A – formatul standard pentru arhivare pe termen lung.

Software puternic şi versatil


DR-C225 este prevăzut cu o gamă puternică de software „neconvenţional” şi versatil, care va permite utilizatorilor să lucreze mai eficient. Pe lângă CaptureOnTouch, sunt de asemenea incluse Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office şi PageManager (Mac) pentru a contribui la creşterea productivităţii.

Scanare în sistem „cloud”


Cu o gamă şi mai mare de plug-inuri incluse, puteţi scana cu uşurinţă către serviciul preferat de gestionare a datelor şi a documentelor în sistem cloud, incluzând SugarSync, OneDrive şi Dropbox, precum şi Google Drive™, SharePoint şi Evernote.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-C225, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

icon

Viteză de scanare A4 (o faţă)

Automatic document feeder

Alimentator automat de documente

Scanning speed A4 (single sided)

Volum zilnic de scanare

Double-sided scanning

Scanare faţă-verso

USB connection

Conexiune USB

ADF

Alimentator automat de documente

Tilting control panel

Scanare uşoară, intuitivă

eCOPY

Creare şi editare fişiere PDF

Windows & Mac compatible

Compatibilitate cu Windows şi Mac