Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Scanerul intuitiv de mare viteză DR-C130 adaugă valoare birourilor şi grupurilor de lucru cu o suită completă aplicaţii software profesionale şi integrare perfectă în cloud, uşurând captarea şi partajarea informaţiilor

DR-C130

Beneficii

 • Scanare duplex, color, de mare viteză până la 60ipm
 • Manevrare fiabilă a hârtiei cu versiunea alimentare dublă
 • Design ultracompact şi versatil
 • Include o suită software puternică
 • Plug-inuri pentru servicii cloud pentru Google Docs, Evernote şi SharePoint

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-C130

Scanare rapidă şi productivă


Scanarea de mare viteză de până la 30ppm/60ipm se obţine atât pentru materiale color, cât şi alb-negru, datorită senzorului CMOS inovator de contact imagine şi a tehnologiei LED de înaltă luminozitate. Scanarea documentelor faţă/verso la o singură trecere accelerează fluxurile de lucru pentru documente, iar alimentatorul de documente de 50 coli permite menţinerea unui nivel ridicat al productivităţii. Scanerul DR-C130 este cu peste 50% mai eficient din punct de vedere energetic decât concurenţii săi de pe piaţă.

Simplu de utilizat


Utilizarea panoului frontal uşurează oprirea, pornirea şi reluarea rapidă a scanării cu o atingere de buton. Puteţi, de asemenea, înregistra operaţiile de scanare utilizând software-ul CaptureOnTouch, şi atribui o operaţie butonului de pornire pentru a permite o execuţie rapidă a operaţiilor frecvente de scanare. CaptureOnTouch încorporează o funcţie de mod Full Auto (Integral automat), care aplică automat cele mai bune setări pentru scanare, economisindu-vă timpul.

Menţineţi un nivel excepţional de productivitate


Scanerul DR-C130 poate face faţă în mod convenabil unei multitudini de suporturi, de la carduri în relief la coli de până la 3m lungime. Designul tăvii cu trei modalităţi de utilizare permite scanarea cu tava de evacuare închisă, deschisă sau întredeschisă, oferind versatilitate acolo unde spaţiul pe birou este limitat. Scanarea fiabilă se realizează şi cu ajutorul sistemului practic în versiunea cu alimentare dublă care permite utilizatorului „ignorarea şi continuarea” operaţiilor de scanare, în cazurile speciale de scanare a unui plic sau a unui document prevăzut cu o etichetă autoadezivă.

Calitate avansată a imaginii


Scanerul DR-C130 este prevăzut cu o varietate de funcţii de procesare a imaginii pentru obţinerea unei calităţi excepţionale de fiecare dată. Funcţii precum corectarea alinierii necorespunzătoare, omiterea paginilor albe şi recunoaşterea orientării textului permit reproducerea precisă şi clară a imaginilor.

Conectivitate cloud perfectă


Puteţi scana şi salva documente direct pe aplicaţiile cloud inclusiv SharePoint, Evernote şi Google Docs. Informaţiile pot fi accesate apoi de la distanţă cu ajutorul unui smartphone sau PC. Un modul EMC Captiva Cloud Capture Run Time este de asemenea disponibil pentru DR-C130, permiţând dezvoltatorilor crearea fără efort a aplicaţiilor de scanare bazate pe Internet.

O suită completă de software „neconvenţional”


Scanerul DR-C130 se livrează cu o gamă de software premium pentru rezultate de scanare de cel mai înalt profesionalism şi pentru crearea, editarea şi gestionarea fluxurilor de documente. Printre acestea se numără CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office şi Kofax VRS.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-C130, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Scanning speed A4 (single sided)

Viteză de scanare A4 (o faţă)

Automatic document feeder

Alimentator automat de documente

Scanning speed A4 (single sided)

Volum zilnic de scanare

Double-sided scanning

Scanare faţă-verso

icon

Scanare eficientă în loturi

eCOPY

Creare şi editare fişiere PDF

 • Scaner

 • Documentaţie

 • Disc de instalare

 • Disc Kofax VRS

 • Adaptor CA

 • Cablu de alimentare

 • Cablu USB

 • Rolă de alimentare

Software inclus

Aflaţi mai multe despre software-ul inclus alături de acest scaner.

Aplicaţii Canon

CaptureOnTouch 2

Cu ajutorul interfeţei CaptureOnTouch puteţi scana uşor documente pe suport de hârtie în arhive digitale şi le puteţi salva sau le puteţi trimite către mai multe destinaţii, inclusiv către servicii cloud. Creaţi fişiere PDF cu posibilitate de căutare folosind tehnologia OCR încorporată.

Compatibilitate: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Aplicaţia puternică ce vă permite să scanaţi repede şi eficient, în loturi. Vă oferă opţiuni avansate de ieşire şi moduri de vizualizare în ferestre multiple şi miniaturale.

 • Obţineţi documente digitale clare de fiecare dată cu o gamă de funcţii care corectează alinierea şi sporesc lizibilitatea şi claritatea
 • Scanaţi direct în e-mail, PDF, fişiere sau prezentări la o atingere de buton
 • Înregistraţi lucrările zilnice şi editaţi, rearanjaţi sau organizaţi fişierele fără efort
 • Compatibilitate cu Kofax VRS

Compatibilitate: Windows

Aflaţi mai multe >

Aplicaţii de la alţi dezvoltatori de software

eCOPY

O aplicaţie puternică uşor de folosit pentru vizualizare, creare, editare şi conversie de fişiere PDF. eCopy oferă funcţii complete de marcare, adnotare şi editare, inclusiv de creare a formularelor cu recunoaşterea automată a câmpurilor. Este inclusă şi o suită completă de instrumente de securitate şi semnătură.
Compatibilitate: Windows

Paperport

Duceţi gestionarea documentelor la următorul nivel cu software-ul incredibil de puternic şi totuşi atât de uşor de utilizat, care vă ajută să obţineţi ce este mai bun de la scanerul Canon. Scanaţi, organizaţi, căutaţi şi partajaţi documente pentru a elimina aglomerarea de documente şi să organizaţi în mod eficient biroul de acasă.
Compatibilitate: Windows

OmniPage

Având tehnologia OCR integrată, OmniPage transformă documentele scanate cu scanerul Canon în conţinut uşor editabil. Puteţi converti documente pe hârtie în fişiere digitale editabile păstrând aceeaşi dispunere ca documentul original, alături de coloane, culori, imagini şi grafice.
Compatibilitate: Windows

Presto BizCard

Nu pierdeţi niciodată legătura cu datele de contact datorită lui Presto! Software BizCard pentru scaner. Vă ajută să convertiţi rapid şi uşor informaţiile de contact vitale de pe cărţile de vizită într-o bază de date digitală editabilă şi cu funcţie de căutare care poate fi gestionată şi sincronizată cu uşurinţă.
Compatibilitate: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager este un instrument puternic care oferă o gestionare eficientă a documentelor pentru utilizatorii Mac. Dispune de tehnologie încorporată pentru recunoaşterea de text simplu (OCR) şi vă permite să memoraţi, editaţi, organizaţi şi partajaţi documentele digitale scanate. Procesarea profesională a fişierelor este combinată cu o interfaţă simplă cu utilizatorul.
Compatibilitate: Mac

Kituri de dezvoltare software

BSDP

Programul nostru de dezvoltare de soluţii pentru afaceri (BSDP) este conceput să vă ofere acces la o serie de informaţii tehnice menite să ajute la dezvoltarea aplicaţiilor dedicate gamei noastre de produse. Pentru mai multe informaţii despre SDK, accesaţi pagina web Canon Developer Programme.