Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Scanerul elegant, ultracompact imageFORMULA DR-C125 oferă avantaje majore în materie de economie de spaţiu. Designul său unic, cu circuit vertical în formă de J îl face ideal pentru amplasarea în departamente cu activitate intensă şi pe birouri mici.

Beneficii

  • Design subţire, compact, cu alimentare verticală unică, cu circuit în formă de J
  • Scanare simplă şi uşoară datorită funcţiilor intuitive
  • Scanare faţă-verso de mare viteză: până la 25 ppm la 300 dpi
  • Pachet de software complet pentru toate necesităţile de scanare
  • Model hibrid pentru utilizatorii Mac şi Windows

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-C125

Profil compact, design unic


Combinând designul unic cu funcţii inovatoare, DR-C125 oferă scanare accesibilă, fără a compromite performanţa. Sistemul vertical de transport cu circuit în formă de J face ca DR-C125 să aibă cele mai reduse dimensiuni din clasa sa. DR-C125 poate fi aşezat direct lângă un perete din spate sau pe un blat de lucru acolo unde spaţiul este limitat. Cardurile groase sau în relief pot fi scanate cu uşurinţă datorită unei opţiuni cu circuit direct pentru hârtie, ceea ce face scanerul DR-C125 extrem de flexibil.

Scanare rapidă şi fiabilă

DR-C125 oferă viteze impresionante de scanare de până la 25 ppm (sau 50 de imagini pe minut la imprimare faţă-verso), în timp ce utilizarea fiabilă a hârtiei este asigurată de sistemul de detectare cu ultrasunete a alimentării duble.

Utilizare simplă, rezultate superbe


DR-C125 include funcţii inovatoare pentru facilitarea procesului de scanare. CaptureOnTouch încorporează o funcţie de mod Full Auto (Integral automat), care aplică automat cele mai bune setări în funcţie de conţinutul documentului. Cu o scanare simplă printr-o atingere, sarcinile care implică operaţii complicate se pot finaliza acum în câteva secunde. O altă caracteristică inovatoare a modelului DR-C125 este opţiunea de alimentare „cu faţa în sus” a documentelor, ceea ce permite utilizatorilor să alimenteze documente cu orientarea lor naturală pentru economie de timp valoros.

CaptureOnTouch reconceput

CaptureOnTouch a fost reconceput cu o interfaţă de utilizator simplificată pentru o experienţă de scanare mai intuitivă. Utilizatorii pot converti rapid documentele pe hârtie în mai multe formate de fişiere (PDF, TIFF, JPEG, BMP şi PowerPoint) şi pot scana, de asemenea, documentele direct în SharePoint sau Evernote. Pentru o soluţie simplă de clasare a documentelor, utilizaţi CaptureOnTouch – şi creaţi documente PDF cu posibilitate de căutare care permit căutarea şi recuperarea simplă, pe bază de text. Documentele pot fi scanate, de asemenea, în fişiere PDF/A – formatul standard pentru arhivare pe termen lung.

Software puternic şi versatil

DR-C125 este prevăzut cu o gamă puternică de software „neconvenţional”, care va permite utilizatorilor să lucreze mai eficient. Pe lângă CaptureOnTouch, sunt de asemenea incluse Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office şi PageManager (Mac) pentru a contribui la creşterea productivităţii.

Scanare în sistem „cloud”

Scanaţi direct către serviciul de gestionare a datelor în sistem „cloud”, Evernote. Software-ul CaptureOnTouch include un buton de operare care scanează şi trimite datele direct pe serverele Evernote. Informaţiile pot fi recuperate apoi cu ajutorul smart phone-ului mobil sau al PC-ului, de oriunde din lume.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-C125, despre funcţiile şi capabilităţile sale.