Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

Eficient şi fiabil, scanerul de documente imageFORMULA DR-C120 reprezintă o soluţie simplă şi economică de capturi de documente pentru birouri mai mici şi departamente corporatiste.

Beneficii

  • Scanare color de mare viteză, de până la 40 ipm
  • Compact şi uşor de utilizat
  • Suită de soluţii software puternice, care includ eCopy PDF Pro Office
  • Plug-inuri pentru servicii cloud pentru Google Docs, Evernote şi SharePoint
  • Manevrarea eficientă a documentelor
  • Procesare avansată a imaginii
  • Extrem de eficient din punct de vedere energetic

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-C120

Scanare rapidă şi productivă


Datorită tehnologiilor Canon inovatoare de prelucrare a imaginilor, DR-C120 oferă o scanare color faţă-verso extrem de productivă, de până la 40 ipm. Alimentatorul de documente pentru 50 de coli contribuie la o productivitate sporită.

Compact şi uşor de utilizat


Datorită design-ului simplu, utilizarea panoului frontal al scanerului DR-C120 uşurează oprirea, pornirea şi reluarea scanării printr-o atingere de buton. Puteţi iniţia cu uşurinţă o operaţie frecventă de scanare de la butonul „Start” – care ajută să economisiţi timp şi asigură o scanare precisă, toate setările fiind predefinite pentru operaţia de scanare. Scanerul compact DR-C120 oferă flexibilitate acolo unde spaţiul pe birou este limitat, datorită designului tăvii cu trei direcţii care permite scanarea cu tava de evacuare deschisă, închisă sau întredeschisă.

Realizaţi mai mult cu o suită completă de software


Scanerul DR-C120 se livrează cu o gamă impresionantă de software premium pentru scanări de cel mai înalt profesionalism, printre care: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort şi eCopy PDF Pro Office. Software-ul intuitiv CaptureOnTouch acceptă scanarea în mai multe formate, inclusiv PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP şi PPTX. Puteţi totodată scana şi salva documente direct pe aplicaţiile cloud, inclusiv în SharePoint, Evernote şi Google Docs. S-a inclus de asemenea o licenţă completă eCopy PDF Pro Office, care este o aplicaţie puternică, uşor de utilizat pentru crearea, modificarea şi conversia fişierelor PDF.

Gestionare impresionantă a documentelor


Indiferent de tipul documentului, un mecanism de alimentare robust asigură alimentarea optimă şi separarea eficientă – chiar şi la scanarea la un loc a unor loturi mixte de documente subţiri şi groase. Versatilul scaner DR-C120 poate scana cărţi de vizită, cărţi de identitate, documente cu o lungime de 3 m şi chiar documente A3 (modul in-folio).

Calitate avansată a imaginii


Datorită funcţiilor intuitive de procesare a imaginii, DR-C120 necesită un minim de operaţii pregătitoare pentru scanarea documentelor mixte – încărcaţi şi scanaţi! Cu funcţii cum sunt detectarea automată a formatului documentului, detectarea culorilor şi corectarea alinierii, veţi obţine rezultate perfecte de fiecare dată. Pentru a vă fi mai uşor, selectaţi modul complet automat pentru a aplica setările optime de scanare în mod automat, în funcţie de conţinutul documentului.

Ecologic


Scanerul DR-C120 este extrem de eficient din punct de vedere energetic, folosind mai puţin de jumătate din energia consumată de multe alte dispozitive similare din clasa sa. Pentru un plus de confort şi pentru un consum de energie şi mai redus, scanerul se opreşte automat, odată cu computerul.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-C120, despre funcţiile şi capabilităţile sale.