Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C oferă scanare fiabilă de mare viteză şi calitate superioară pentru întreprinderile care doresc să îşi sporească productivitatea şi să îşi reducă costurile.

Beneficii

  • Scanare color la viteză ridicată – 90 ppm la 200 şi 300 dpi
  • Design simplu cu alimentare frontală
  • Alimentare de mare capacitate, cu 500 de coli
  • Timp de încălzire rapid cu economisirea energiei
  • Procesare avansată a imaginii
  • Ciclu de lucru robust de 27.000 de scanări/zi
  • Capture Perfect inclus

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-9050C

Productivitate atunci când contează


DR-9050C capturează imagini extrem de rapid la 90 ppm în timpul scanării color şi alb-negru, la rezoluţii de 300 dpi (A4, portret). Un cip integrat specializat de procesare a imaginilor obţine viteze maxime chiar şi atunci când sunt selectate mai multe funcţii de procesare a imaginilor.

Design care ţine cont de utilizator


Designul cu alimentare frontală al scanerului DR-9050C oferă atât confort, cât şi accesibilitate, permiţând încărcarea, alimentarea şi scoaterea documentelor fără efort, stând pe scaun. În plus, panoul de control şi butoanele de operare sunt concepute pentru vizibilitate uşoară la nivelul ochilor.

Flexibil şi extrem de eficient


Facturi, avize de livrare, rapoarte, diagrame – câteva din multele documente pe care întreprinderile le procesează zilnic. DR-9050C se ocupă fără probleme de toate acestea, sporind eficienţa şi reducând cheltuielile cu hârtia.

Un alimentator A3 automat manevrează loturi de până la 500 de coli şi acceptă 3 moduri diferite de alimentare cu hârtie. Mecanismul robust de alimentare alimentează şi separă cu uşurinţă documente mixte şi, în eventualitatea puţin probabilă a apariţiei unei erori, un senzor cu ultrasunete pentru detectarea alimentării duble înştiinţează imediat utilizatorul pentru soluţionarea imediată a problemei.

De asemenea, DR-9050C sporeşte responsabilitatea faţă de mediul înconjurător şi reprezintă unul din cele mai eficiente scanere din punct de vedere energetic din clasa sa.

Procesare avansată a imaginii


O gamă largă de funcţii puternice, cum ar fi detectarea automată a culorilor, recunoaşterea orientării textului, detectarea automată a formatului hârtiei şi detectarea alinierii necorespunzătoare, asigură o calitate excepţională şi eficienţă optimă.

Conceput pentru volume mari de lucru


Scanerul DR-9050C este proiectat pentru a prelua cele mai mari volume de lucru, realizând în siguranţă ciclul de lucru zilnic sugerat de până la 27.000 de scanări pe zi.

Software inclus şi opţiuni


Software-ul CapturePerfect de la Canon este inclus cu DR-9050C, fiind de asemenea disponibil un kit de dezvoltare a software-ului Capture Perfect (SDK), pentru integrare uşoară şi personalizată.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-9050C, despre funcţiile şi capabilităţile sale.