Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

Scanerul imageFORMULA DR-3010C de la Canon este un scaner vârf de gamă pentru grupuri de lucru din mediile de birou cu cele mai înalte exigenţe. Compact şi uşor de utilizat, face faţă fără efort celor mai mari volume de lucru.

Beneficii

  • Viteză remarcabilă: 40 ppm la scanarea alb-negru/30 ppm la scanarea color
  • Durabilitate pentru volume mari de lucru
  • Scanare avantajoasă şi facilă cu funcţia CaptureOnTouch
  • Transport fiabil pentru o gamă largă de suporturi materiale
  • Eficienţă energetică de vârf
  • Software puternic inclus pentru utilizare imediată

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-3010C

Viteze superioare

Conceput pentru funcţionare în mediile de lucru actuale solicitante, scanerul DR-3010C gestionează fără efort sarcinile de scanare de documente importante sau de rutină, datorită vitezelor de scanare de până la 40 ppm alb-negru (200 & 300 dpi) şi 30 ppm color (200 dpi).

Performanţă robustă

Capabil să gestioneze până la 3.000 scanări pe zi, scanerul DR-3010C procesează volume foarte mari de lucru fără efort. Un alimentator de documente de 50 coli înseamnă că se pot scana loturi mari de documente într-o singură operaţie de scanare rapidă, economisind mai mult din timpul dvs. Scanerul DR-3010C poate fi ataşat la unitatea de scanare opţională cu suport plat 101 printr-un cablu USB, pentru scanarea documentelor legate sau fragile.

Scanare uşor de realizat

Compact şi modern, scanerul DR-3010C se potriveşte perfect pe orice birou. Sarcinile zilnice pot fi realizate prin simplitatea unei singure atingeri pentru a spori productivitatea utilizatorului, datorită celor nouă butoane programabile de sarcini şi software-ului uşor de utilizat CaptureOnTouch. Sunt incluse numeroase caracteristici, precum detectarea automată a culorilor, orientarea automată a textului şi omiterea paginilor albe, aşadar nu trebuie să sortaţi documentele înainte de scanare. Pur şi simplu încărcaţi documentele şi lăsaţi scanerul DR-3010C să facă treaba în locul dvs. Rezoluţia optică de 600 dpi şi cele mai recente caracteristici de procesare a imaginii asigură rezultate de calitate excepţională de fiecare dată.

Scanare fiabilă

Circuitul înclinat al hârtiei şi tehnologia de avans cu întârziere de la Canon asigură o fiabilitate excepţională pentru o gamă variată de tipuri de suporturi materiale. Alimentările greşite sunt rezolvate rapid datorită sistemului cu ultrasunete de detectare a alimentării duble. Puteţi utiliza orice, de la documente fragile la cărţi de vizită groase şi materiale gofrate. Este posibilă şi scanarea documentelor A3 în modul in-folio: o caracteristică unică pentru un scaner de acest gen. Scanarea hârtiei în format lung este, de asemenea, acceptată, cu o capacitate de scanare a unor documente de până la 3 metri lungime.

Produs ecologic

Scanerul DR-3010C este cu peste 50% mai eficient din punct de vedere energetic decât alte scanere similare şi poate fi setat să pornească sau să se oprească sincronizat cu PC-ul la care este conectat.

Numeroase aplicaţii software

Scanerul DR-3010C se livrează cu o gamă puternică de soluţii software, incluzând CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort şi BizCard Reader. Include, de asemenea, un driver Patch Code şi o opţiune pentru coduri de bare, care permite separarea rapidă pe loturi a documentelor.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-3010C, despre funcţiile şi capabilităţile sale.