Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Scanarea la birou, practică şi productivă, a devenit mai simplă datorită scanerului DR-2010C robust şi compact pentru grupuri de lucru, care oferă performanţe imbatabile pentru echipe şi departamente.

Avantaje

  • Design compact şi ergonomic
  • Scanare color rapidă la 20 ppm
  • Calitate excelentă a imaginii
  • Gestionare impresionantă a documentelor
  • Software CaptureOnTouch pentru scanare rapidă şi uşoară
  • Este inclus un pachet software puternic

Caracteristici detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-2010C

Rezultate rapide


Utilizând senzorul inovator CIS de la Canon, scanerul de documente DR-2010C oferă aceeaşi viteză mare, indiferent dacă scanaţi documente alb-negru, în tonuri de gri sau color. Astfel, aşteptaţi-vă la o viteză productivă de 20 ppm sau 40 ipm pentru documente cu două feţe.

Imagine de calitate superioară


Orice aţi scana, documente pe hârtie NCR de calitate inferioară sau documente în culori slabe cu fundal întunecat detaliat, DR-2010C, cu o rezoluţie optică de 600 dpi, oferă rezultate de excepţie. Sunt disponibile o gamă variată de caracteristici de procesare, inclusiv îmbunătăţirea clarităţii textului, reducerea efectului moiré şi evitarea infiltrării culorilor, toate ducând la imagini de calitate superioară şi lizibilitate maximă.

Productivitate şi fiabilitate


Îmbunătăţiţi productivitatea şi fiabilitatea chiar mai mult prin caracteristici precum recunoaşterea orientării textului, detectarea automată a culorilor, omiterea paginilor goale şi prin sistemul de recuperare rapidă de la Canon.

Gestionare impresionantă a documentelor


Circuitul înclinat al hârtiei asigură o alimentare fiabilă, de la suporturi materiale subţiri la cele groase sau gofrate, inclusiv cărţi de vizită, de identitate (de ex., carnete de conducere), fotografii şi documente A3 (modul in-folio). În plus, cu detectarea automată a formatului de pagină şi corectarea alinierii necorespunzătoare, obţineţi imagini încadrate şi aranjate perfect.

Utilizare simplă


Trei butoane programabile pentru sarcini fac operarea mult mai simplă, astfel că sarcini precum scanarea către e-mail şi scanarea către fişier să nu necesite eforturi sau software suplimentar; este suficient să apăsaţi un buton. Pentru a fi chiar şi mai practic, scanerul poate fi pornit sau oprit automat, în acelaşi timp cu calculatorul.

Simplitatea scanării

Uşurinţa utilizării este unul dintre beneficiile majore ale CaptureOnTouch, mai ales pentru utilizatorii nefamiliarizaţi cu scanarea de documente şi cu stocarea electronică a datelor. Software-ul oferă două metode de scanare; „Întâi scanare”, care permite utilizatorului să scaneze un document şi apoi să selecteze formatul de fişier şi destinaţia preferate, în timp ce „Selectare sarcină de scanare” permite operatorului să utilizeze un buton de sarcină preconfigurat pentru a direcţiona documentele către anumite fişiere din fluxul de lucru sau către e-mailuri individuale.

Aplicaţii software eficiente


Software-ul versatil de scanare Capture Perfect de la Canon, precum şi instrumente ca eCopy PDF Pro Office şi Omnipage, Paperport şi Bizcard Reader sunt incluse pentru flexibilitate suplimentară.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-2010C, despre funcţiile şi capabilităţile sale.