Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Atunci când precizia, viteza şi calitatea sunt importante, Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV vă oferă soluţia ideală. Funcţii avansate precum MICR acceptat de OCR asigură scanarea consecventă în loturi a cecurilor, voucherelor şi cupoanelor. CR-190i UV oferă în plus beneficiul senzorilor UV care ajută la prevenirea fraudei cu cecuri.

Beneficii

  • Scanare de mare viteză: până la 190 de cecuri pe minut.
  • Citire simultană precisă cu MICR şi OCR.
  • Imprimare de înaltă calitate prin dispozitivul de imprimare încorporat cu 4 linii.
  • Întreţinere şi integrare simplă şi directă.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Vitează mare de scanare


ImageFORMULA CR-190i / CR-190i UV au fost proiectate pentru a oferi băncilor şi vânzătorilor cu amănuntul scanare rapidă, eficientă şi fiabilă. Cu viteze de până la 190 de cecuri pe minut, CR-190i / CR-190i UV sunt ideale pentru scanarea în loturi, în timp ce detectarea cu ultrasunete a alimentării duble reduce citirile eronate şi omisiunile. Aceste caracteristici vor ajuta la creşterea productivităţii şi eficienţei în fluxurile de producţie administrative.

Citire precisă


MICR acceptat de OCR asigură un standard ridicat al citirii imaginii. Citirea cu o precizie de 99,9%* a MICR ajută la prevenirea erorilor costisitoare, prin asigurarea citirii datelor de validare a cecurilor înainte ca originalele să fie scoase din circulaţie.

Rezultate de înaltă calitate


Filtrarea fină a textului captează imaginile cu precizie, chiar din documente care prezintă imagini de fundal cu model, pentru a asigura cea mai bună calitate.

Performanţă versatilă


Alimentatorul de documente cu volum mare al scanerelor CR-190i / CR-190i UV acceptă până la 250 de documente odată, în timp ce unitatea încorporată de bătut colile asigură scanare continuă fără blocare. Compatibilitatea cu o gamă largă de alte documente decât cecurile, precum plicuri, vouchere de retail şi cupoane de marketing, fac scanerele CR-190i / CR-190i UV ideale pentru mediile bancare şi de retail cu activitate intensă.

Imprimare flexibilă


Un dispozitiv de imprimare încorporat cu 4 linii pentru text şi imagini bitmap de înaltă calitate vă oferă o gamă flexibilă de capacităţi de imprimare. Cu activarea SDK, CR-190i / CR190i UV pot imprima dinamic utilizând rezultatele MICR într-o singură mişcare, îmbunătăţind astfel productivitatea.

Ajută băncile să prevină frauda


CR-190i UV este echipat cu senzori UV care pot scana modelele anti-fraudă imprimate pe cecuri cu cerneală UV. Permite surprinderea simultană a două imagini – o imagine alb-negru sau gri şi o imagine UV - la o rată de mare viteză de până la 160 cpm.

Uşor de întreţinut


Deschiderea laterală uşurează realizarea sarcinilor de întreţinere precum schimbările de cartuşe, degajarea blocajelor de hârtie şi curăţarea. Actualizările simultane de driver şi de firmware reduc timpul necesar pentru întreţinerea de rutină, în timp ce un instrument util de înregistrare vă ajută să depanaţi probleme rapid şi precis - reducând la minim durata de inactivitate.

Simplu de integrat


Scanerele CR-190i / CR190i UV sunt complet compatibile cu interfeţele ISIS / TWAIN care permit companiilor să utilizeze dispozitivele cu o gamă de aplicaţii de scanare; CR-190i / CR-190i UV sunt de asemenea compatibile cu trei tipuri de SDK, în timp de software-ul Ranger Transport API al companiei Silver Bullet Technology permite integrarea uşoară a scanerelor CR-190i / CR-190i UV cu sisteme noi sau existente.

* Pe baza testelor Canon

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV, despre funcţiile şi capabilităţile sale.