Obiective RF şi RF-S

Obiectivele RF şi RF-S oferă calitate, viteză şi funcţionare superioare datorită tehnologiei optice şi designului de excepţie. Proiectate pentru viitor cu capacităţi video îmbunătăţite, plus caracteristici ingenioase, precum inelul de control şi dimensiunile mai compacte.

Vă putem ajuta să găsiţi obiectivul Canon perfect

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Gama de obiective RF şi RF-S

Obiective RF şi RF-S rapide cu niveluri şi mai ridicate de claritate optică sunt incluse standard în sistemul EOS R.

39 Produse

  39 Produse

  Filtre aplicate

  • Obiectiv ultra-grandangular

   RF 10-20mm F4L IS STM

   O gamă de distanţe focale ultra-grandangulare într-un obiectiv portabil cu zoom profesional

  • Obiective RF

   RF 100-300mm F2.8L IS USM

   Un teleobiectiv cu zoom f/2,8 profesional, compact şi uşor, care oferă claritate şi viteză excepţionale, cu flexibilitate de neegalat.

  • Teleobiectiv cu zoom

   RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

   Un obiectiv cu zoom RF de 100-400 mm versatil, compact şi uşor, cu IS echivalent cu 5,5 stopuri pentru surprinderea fără greutate a naturii sălbatice şi a acţiunii.

  • Obiective RF

   RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

   RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM oferă claritate şi versatilitate cu putere supertelefoto superbă şi stabilizare a imaginii echivalentă cu 5 stopuri, într-un corp compact.

  • Obiectiv macro

   RF 100mm F2.8L Macro IS USM

   Un obiectiv macro RF profesional, RF 100mm F2.8L MACRO IS USM este perfect pentru imagini în mărime naturală cu mărire de 1,4x cu aparatul în mână şi portrete superbe, având calitatea seriei L.

  • Obiective RF

   RF 1200mm F8L IS USM

   Un super-teleobiectiv de 1200 mm din seria RF, cu manevrare şi design avansate pentru rezultate uluitoare pentru natură sălbatică, sport şi detalii îndepărtate.

  • Teleobiectiv

   RF 135mm F1.8L IS USM

   Un teleobiectiv din seria L de 135 mm cu diafragmă f/1,8 rapidă şi luminoasă şi stabilizator de imagine echivalent cu 5,5 stopuri pentru fotografiere creativă, zi sau noapte.

  • Obiectiv cu zoom ultra-grandangular

   RF 14-35mm F4L IS USM

   Obiectivul Canon RF ultra-grandangular oferă detalii cu precizia seriei L, de la 14 la 35 mm, iar stabilizarea imaginii echivalentă cu 5,5 stopuri asigură fotografiere uşoară cu aparatul în mână.

  • Obiectiv cu zoom ultra-grandangular

   RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM

   Un obiectiv RF cu zoom de 15-30 mm, compact şi uşor, perfect pentru călătorii, inclusiv peisaje urbane, peisaje cu natură, arhitectură şi vlogging în mişcare.

  • Obiective pentru EOS R

   RF 15-35mm F2.8L IS USM

   Ultra-grandangular şi extrem de clar mulţumită calităţii opticii seriei L şi stabilizării imaginii în 5 trepte, pentru unghiuri dinamice chiar şi în spaţii restrânse

  • Obiectiv grandangular

   RF 16mm F2.8 STM

   Un obiectiv full frame ultra-grandangular de 16 mm, compact şi accesibil pentru EOS seria R, conceput pentru vloggeri şi realizatorii de conţinut creativ.

  • Obiective RF

   RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

   Un super-teleobiectiv cu zoom puternic, cu distanţă focală de 200-800 mm, ideal pentru fotografia de sport, natură sălbatică şi acţiune.

  12 / 39 rezultate

  Ghid de compatibilitate a obiectivelor

  Aflaţi mai multe despre diferitele tipuri de obiective Canon şi despre cum vă puteţi da seama dacă se potrivesc aparatului dumneavoastră foto.

  Sistemul EOS R

  Echipat cu tehnologia noastră inteligentă de focalizare automată şi o gamă incredibilă de obiective RF, sistemul EOS R premiat oferă o abordare intuitivă a fotografiei şi filmării, funcţionând impecabil la unison cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă concentraţi pe subiectul şi tehnica dumneavoastră.

  EOS R BK FSL
  Profitaţi de puterea sistemului EOS R pentru afacerea dumneavoastră

  Profitaţi de puterea sistemului EOS R pentru afacerea dumneavoastră

  Aflaţi cum sistemul nostru de aparate foto mirrorless vă poate ajuta să vă creşteţi potenţialul afacerii cu integrări fără probleme în mai multe domenii.

  Creşterţi distanţa focală

  Extenderele Canon (cunoscute şi drept teleconvertoare) cresc distanţa focală efectivă a obiectivului dumneavoastră. Alegeţi extenderul potrivit pentru obiectivul dumneavoastră şi aflaţi mai multe despre de ce şi cum să folosiţi teleconvertoarele.

  Compatibil cu:
  RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

  Extendere-RF
  Canon Club

  Intraţi în Canon Club

  Urmaţi-vă pasiunea şi nu pierdeţi şansa de a primi asistenţă, inspiraţie, avantaje şi multele altele în plus.