Lorenzo Agius
alt text goes here

ALES DE PROFESIONIȘTI,

FOLOSIT DE TINE!

Gama noastră de aparate foto DSLR şi imprimante profesionale reprezintă o combinaţie de performanţă excepţională, imagini de calitate deosebită şi fiabilitate. Profită de o reducere pe termen limitat, de până la 1000RON pentru produsele selectate. Fii pregătit să explorezi şi să surprinzi poveştile din întreaga lume.

EOS 5D Mark IV: Diferenţa este creată de detalii

Din momentul în care lumina trece prin obiectiv, EOS 5D Mark IV surprinde fiecare nuanţă, culoare, detaliu. Încă o dată, Canon aduce noi dimensiuni ale detaliilor fine, datorită noului senzor de o claritate extraordinară. Ai în faţa ochilor o lume nouă.

Află mai multe

Lorenzo Agius

Parteneri participanţi :

EMAG (DANTE INTERNATIONAL)
ALTEX
MEDIA GALAXY
F64
FOTOHOOBY
CAMERE DIGITALE


Promotia „Pregătiţi-vă pentru acest sezon” 

ORGANIZATORUL ŞI PARTICIPANŢII 

1. Organizatorul este Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria („Organizator“). 

2. Toate persoanele înscrise (“Participanţii”) trebuie să aibă reşedinţa în România şi să aibă minim 18 ani. 

3. Angajaţii Organizatorului, companiile subsidiare ale acestuia, rudele acestora, agenţii sau alte părţi implicate direct în prezenta promoţie şi în sponsorizare nu sunt eligibili pentru participare la prezenta promoţie. 

4. Prin achiziţionarea produsului Canon care face obiectul prezentei proomoţii, se consideră că toţi participanţii au fost de acord cu Termenii şi condiţiile prezentei, cu excepţia cazurilor în care sunt făcute alte precizări prin intermediul unei notificări scrise. 

5. Achiziţiile efectuate după data de terminare a promoţiei 07.04.2019 nu vor fi eligibile pentru participarea la prezenta promoţie; 

6. Promoţie valabilă în limita stoculurilor disponibile; 

7. Prezenta promoţie nu este transferabilă şi nu vor exista rambursări sub formă de numerar sau credit în cadrul acesteia. 

8. Acesta promoție este disponibilă pentru achizițiile produselor incluse (listate mai jos) de la partenerii autorizați mentionati mai jos , intre 11.03 – 07.04.2019 :
F64 Studio
FotoHobby
Camere Digitale
EMAG
Altex
Media Galaxy

NOTĂ 

9. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a descalifica participările incomplete sau ilizibile, sau care nu întrunesc în vreun fel condiţiile mai sus menţionate. 

10. Canon îşi rezervă dreptul de a refuza să furnizeze produsul care face obiectul prezentei promoţii în cazul în care consideră că a avut loc un abuz sau o încălcare a termenilor şi condiţiilor prezentei promoţii. 

11. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pierdere, deteriorare sau vătămare de orice natură, cauzată în orice fel şi suferită de orice Participant la prezenta Promoţie. Totuși, regulile din acest document nu vor exclude sau nu vor limita răspunderea Organizatorului în cazul vătămării sau al decesul, cauzate de neglijența dovedită a angajaților sau agenților Organizatorului. 

12. În eventualitatea unei dispute referitoare la interpretarea sau implementarea regulilor cu privire la oricare aspect legat de promoţie, decizia Administratorilor Organizatorilor este finală şi nu va fi contestată. 

13. Termenii şi condiţiile prezentei precum şi oricare conflicte provocate de sau în legătură cuacestea vor fi exclusiv reglementate de şi interpretate în conformitate cu legislaţia din Austria şi vor răspunde non-exclusiv în faţa instanţelor competente din Austria.