car in pool
alt text goes here

Posibilități nelimitate pentru decorațiunile de sărbători

Până pe 07.05.2021 primești cadou pachetul de hârtie foto VP101S la achiziția unui cartuș de imprimantă XL. Imprimi și te distrezi mai mult cu surprizele pe care ți le-am pregătit pe platforma Creative Park!

Creative Park

Idee: Creează o „carte a amintirilor” cu o hartă interactivă

Hârtie: Hârtie foto autocolantă Canon RP-101

Vizionaţi clipul video

Harta “amintirilor” by Daddy Cool

Prietenul nostru, Robert Diaconeasa, alături de familia sa, au conturat împreună un proiect inspirat din activitatea lor cea mai îndrăgită: călătoritul. Amintirile pe care le împărtășesc din ultimii 5 ani, în care au călătorit împreună sunt foarte importante pentru ei, de aceea au ales să imprime cele bune fotografii din fiecare aventură. Au dus proiectul la un nou nivel, au conturat harta Romaniei, marcând locurile in care au călătorit cu câte o fotografie reprezentativă pentru fiecare loc. Folosind hârtia autocolantă Canon au imprimat și câteva fotografii cu locurile unde plănuiesc să ajungă cât de curând. A fost tare distractiv, dar și foarte educativ, deoarece ei consideră că este esențial să-și învețe copiii de la o vârstă fragedă, cât de frumos și important este sa îți descoperi țara, să cunoști cele mai importante locuri și momente din istorie. Au fost ajutați îndeaproape de multifuncționala PIXMA G3411.

Descoperiţi acum

GREECE

Idee: Crează decoraţiuni pentru perete şi o carte de bucate

Hârtie: Hârtie foto lucioasă Canon Plus II

Vizionaţi clipul video

Idei de decoraţiuni şi o carte de bucate by Oh My Deer Blog

“Oh My Deer Blog” a fost creat de trei surori din Volos: Eygenia, Sofia şi Christina şi prezintă produsele dulci şi sărate create de ele şi fotografiile lor. Cu trecerea timpului, reţetele au devenit tot mai numeroase. Aşa că au hotărât să folosească PIXMA TS8250 pentru a putea păstra cele mai dragi amintiri şi pentru a ţine o ordine a lucrurilor. Cu ajutorul hârtiei lucioase Canon de diferite dimensiuni, ele au creat decoraţiuni pentru perete din creaţiile lor preferate, dar şi o carte de bucate, pentru a ţine o evidenţă a reţetelor preferate.

Descoperiţi acum

BULGARIA

Idee: Distracţie în familie cu Creative Park

Hârtie: Hârtie foto mată Canon MP-101

Distracţie pentru întreaga familie cu Antoinette Pepe

Antoanette Peppe este una dintre cele mai faimoase vloggeriţe şi bloggeriţe de lifestyle&mom din Bulgaria. Ea ne va povesti despre experienţa ei de a sta acasă în ultimele două luni. În astfel de momente, PIXMA G 3411 devine foarte utilă. Toată familia se poate distra folosind această imprimantă pentru a imprima o mulţime de cărţi de colorat, modele de jucării 3D şi diverse tipuri de jocuri, care au un aspect uimitor datorită culorilor puternice şi incredibil de vibrante imprimate pe hârtia foto mată Canon MP-101.

Descoperiţi acum

UKRAINE

Idee: O cronologie în imagini a vieţii copilului dumneavoastră

Hârtie: Hârtie fotografică magnetică

Vizionaţi clipul video

O cronologie în imagini a vieţii unui copil, de Ambasadoarea Canon Marina Karpiy

Ambasadoarea Canon, Marina Karpiy, este mama creativă a doi copii. Ea îşi doreşte să creeze mereu momente distractive pentru copiii ei. Când a descoperit hârtia foto magnetică, s-a simţit inspirată să creeze ceva interesant pentru fiica ei, Lizi - un panou cu fotografiile ei în ordine cronologică imprimate pe hârtie magnetică, astfel încât Lizi să le aranjeze după cum doreşte. Această idee a devenit un motiv de distracţie pentru întreaga familie.

Descoperiţi acum

Croatia 1

Idee: Un joc de familie cu fotografii ale membrilor familiei.

Hârtie: Hârtie fotografică magnetică

Vizionaţi clipul video

Un joc magnetic cu “Lili Halo Decoration“ şi familia ei

Lili, creatoarea blogului “Lili Halo Decoration”, lucrează ca designer interior. Lili şi familia ei au imprimat fotografii cu membrii familiei pe hârtie magnetică şi le-au aşezat pe o tablă magnetică pe care au desenat un autobuz. Cu ajutorul magneţilor, ei pot muta cu uşurinţă membrii familiei pe suprafaţa tablei şi îi pot da jos din sau urca în autobuz. Pe ritmul cântecului „Wheels on the bus“, membrii familiei fac o plimbare cu autobuzul. Cel mai tânăr membru al familiei învaţă numele celorlalţi membri ai familiei şi poate lua parte la joc mutându-i pe aceştia şi schimbând ordinea scaunelor. Datorită hârtiei magnetice, chiar şi cel mai tânăr membru al familiei poate juca acest joc. Poţi tăia hârtia magnetică după cum doreşti, folosind o foarfecă.

Croatia 2

Idee: Crearea unui moodboard pentru blog şi brand

Hârtie: Hârtie foto autocolantă Canon RP-101

Vizionaţi clipul video

Moodboard pentru brandul “Lili Halo Decoration"

Lili, creatoarea blogului “Lili Halo Decoration”, lucrează ca designer interior. Ea va crea un moodboard pentru brandul şi blogul ei. Acesta va ilustra culorile, estetica, stilul şi mesajul brandului. Cu ajutorul hârtiei autocolante refolosibile, poţi lipi, dezlipi şi apoi iar lipi, iar ea va combina diverse modele şi stiluri care se potrivesc cel mai bine. Datorită hârtiei autocolante refolosibile, orice fundal, perete sau panou poate deveni o suprafaţă unde să aduni, să rearanjezi şi să sortezi idei, modele şi fotografii.

SLOVENIA

Idee: Ilustraţii unice pentru imprimare pe ţesături prin transfer la cald.

Hârtie: Transfer la cald pe ţesături de culoare deschisă şi închisă

Vizionaţi clipul video

Designerul grafic Tina şi imprimeurile ei personalizate “Artmelon”

Acum câţiva ani, Tina a decis să îşi facă propriul brand, „Artmelon“, de tricouri realizate la comandă, brand reprezentat de o figură feminină relaxată, stilată şi creativă. Când un client comandă doar un tricou sau doar câteva tricouri unice sau alte produse din bumbac, opţiunea de a-l crea singur acasă este foarte utilă. Cu ajutorul imprimantei PIXMA, ea poate imprima orice tipar, slogan sau figuri în format A4 şi apoi le poate aplica prin transfer la cald pe orice tip de material din bumbac - închis sau deschis la culoare. Astfel, ea poate face o geantă de bumbac pentru o prietenă, un tricou surpriză pentru iubitul ei şi o pereche de blugi reinterpretată, având o zonă imprimată pe buzunarul de la spate. Îţi poţi crea propriile ilustraţii sau le poţi descărca de pe internet şi astfel, îţi poţi reînnoi complet garderoba sau le poţi face prietenilor cadouri unice.

Descoperiţi acum

Special Promotions

Promoţii speciale

Când creativitatea și productivitatea vin la pachet

Te ajutăm să faci față tuturor provocărilor noului an școlar si să rezolvi cu brio orice proiect. Primești un cadou la achiziția oricărei imprimante Canon din promoție, până pe 15 octombrie. Descoperă surprizele!​

Oferta este valabilă pentru imprimantele selecționate din seria CISS, la comercianții partneri Canon. Descoperă ofertele în link-urile de mai jos:

https://www.emag.ro/label/Promo-Canon-BTS

https://altex.ro/canon-ciss/pag/

https://mediagalaxy.ro/canon-ciss/pag/Hârtie fotografică magnetică MG 101

Transformă-ţi fotografiile în panouri decorative, cadouri sau decoraţiuni flexibile cu ajutorul hârtiei foto magnetice Canon MG-101.

UKRAINE

ROMANIA

Hârtie foto autocolantă Canon RP-101

Momentele creative sunt nesfârșite cu hârtia autocolantă din pachetul Canon Creative Kit. Autocolantele vă permit să faceți o gamă largă aplicații, de la lipire și dezlipire de mai multe ori, fără pereți deteriorați, la personalizarea obiectelor îndrăgite, la crearea de activități distractive și interactive cu cei mici.Hârtie foto lucioasă Canon Plus II PP-201

Hârtia foto lucioasă Canon Plus II este hârtia foto ideală pentru rezultate de înaltă calitate, cu finisaj lucios. Aceasta oferă finisajul perfect pentru fotografiile digitale şi pentru toate materialele reimprimate.

GREECE

BULGARIA

Hârtie foto mată Canon MP-101

Hârtia foto Canon MP-101 va scoate în evidenţă orice imagine, datorită culorilor intense şi vibrante, de aceea aceasta este hârtia foto ideală pentru proiecte mai creative sau pentru fotografii dragi care îşi vor păstra aspectul frumos mai mult timp.Hârtie foto Canon LF-101 cu transfer la cald

Dezvăluiţi-vă latura pasionată de modă cu ajutorul hârtiei Canon cu transfer la cald, extrem de uşor de utilizat. De la lucruri personalizate la ornamente în trend, acum poţi fi mai creativ ca niciodată şi să-ţi exprimi stilul.

SLOVENIA