Pentru birou

Software de gestionare pentru centre de imprimare

Software de imprimare pentru imprimerii şi reprografii. Acest software optimizează imprimarea digitală în format mare. Stadiul de procesare a comenzilor poate fi urmărit în timp ce acestea sunt în curs de imprimare, chiar şi pe mai multe imprimante.

Paşii următori

Océ Repro Desk Select

Océ Repro Desk Select

Software-ul Océ Repro Desk Select pentru imprimare în medii de producţie vine în ajutorul imprimeriilor şi firmelor de reprografie, facilitând gestionarea unei varietăţi largi de echipamente de imprimare de producţie existente şi permiţând acestor organizaţii să profite la maximum de resursele de imprimare digitală de care dispun. Cu ajutorul acestei soluţii complete de imprimare digitală, se pot pregăti şi imprima comenzi constând în imagini color şi alb-negru, inclusiv documente Office şi documente de format mare.

Produse şi servicii conexe

Produse conexe

Servicii conexe

  • Servicii pentru întreprinderi

    Doriţi să vă dezvoltaţi afacerea, să măriţi productivitatea, să reduceţi costurile de imprimare sau să externalizaţi serviciile de imprimare sau pe cele legate de documente? Oricare ar fi provocarea, Canon vă poate ajuta cu servicii personalizate pentru a vă atinge obiectivele.