Canon Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Accesaţi cu uşurinţă întreaga gamă de funcţii şi aplicaţii pentru imprimantele imagePROGRAF PRO-series, din acest comod portal software. Este mereu la îndemână şi gata pentru a fi lansat din bara de sistem Windows sau docul Apple Mac.

Beneficii

  • Accesaţi manualele online ale imprimantelor prin intermediul filei Basic Tool.
  • Accesaţi informaţii despre configurarea şi calibrarea imprimantei şi suporturilor.
  • Lansare rapidă pentru Accounting Manager, Device Management Console şi Media Configuration Tool.
  • Quick Utility Toolbox, uşor de instalat şi de rulat.
  • Acceptat pe Microsoft Windows şi Apple Mac.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Quick Utility Toolbox

Putere şi confort


Accesaţi toate funcţiile şi software-ul imagePROGRAF PRO-series dintr-o singură aplicaţie utilitară, care este mereu la îndemână.

Funcţionare îmbunătăţită a imprimantei


Accesaţi întreaga gamă de software-uri disponibile împreună cu imprimanta dvs. imagePROGRAF PRO-series, care garantează executarea la timp a operaţiilor de întreţinere.

Interfaţă cu tabulatori


Comutaţi între filele Basic Tool şi Management Tool, totul pe un singur ecran, oferind acces rapid la funcţii pentru o singură imprimantă şi la aplicaţii pentru gestionarea mai multor imprimante.

Acces uşor la Media Configuration Tool (MCT)


Utilizaţi Media Configuration Tool pentru a utiliza un mediu de imprimare optim. MCT vă permite să schimbaţi numele şi ordinea suporturilor şi să adăugaţi sau să modificaţi informaţiile despre hârtie.

Monitorizare de la distanţă cu Device Management Console


Economisiţi timp şi bani prin monitorizarea de la distanţă a consumabilelor şi stării a până la 50 de imprimante, cu Device Management Console. Calibraţi-vă imprimantele de la distanţă, primiţi alerte de stare prin e-mail şi menţineţi-vă imprimantele într-o stare excelentă.

Gestionarea eficientă a costurilor cu Accounting Manager


Gestionaţi central toate costurile imprimării cu Accounting Manager. Adunaţi jurnalele de sarcini de imprimare, calculaţi costul imprimărilor per sarcină sau perioadă şi calculaţi costul imprimărilor pentru fiecare departament sau utilizator.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Quick Utility Toolbox, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Produse conexe

PosterArtist
Software intuitiv, bazat pe web, care vă ajută să creaţi uşor afişe, bannere şi pliante spectaculoase, cu doar câteva clicuri.

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.