Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Imprimanta laser A4 de vârf de la Canon oferă o viteză de 32 ppm, atât în modul color cât şi monocrom. Tehnologia MEAP de ultimă generaţie aduce un plus de versatilitate pentru grupurile de lucru din companii foarte active, care au un volum mare de imprimat.

Beneficii

  • Imprimare laser color şi monocrom profesională la 32 ppm
  • Rezoluţie de imprimare echivalentă de până la 9600 x 600 dpi
  • Fără timp de aşteptare datorită tehnologiilor Quick First-Print
  • Timp de imprimare a primei pagini de 10,4 secunde
  • MEAP încorporat
  • Capacitate de 1100 coli
  • Imprimare automată faţă-verso
  • Capacitate de integrare în reţea

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Fluxuri de lucru securizate şi extrem de eficiente


MEAP, platforma noastră pentru dezvoltarea aplicaţiilor bazată pe Java este integrată pentru a putea include LBP7780Cx în soluţii, precum uniFLOW, care simplifică gestionarea materialelor imprimate odată cu reducerea costurilor.

Imprimantă color de mare viteză


Economisiţi timp cu această imprimantă laser de mare viteză, care imprimă 32 ppm (A4) atât color cât şi alb negru, cu timp de imprimare a primei pagini de 10,4 secunde. Ideală pentru grupurile de lucru active din companii, cu revenire rapidă din modul inactiv şi ca atare, fără durate mari de aşteptare a documentelor. Datorită designului minimalist, se potriveşte perfect în orice birou.

Rezultate de calitate excepţională


Obţineţi finisajul perfect cu ajutorul rezoluţiei de imprimare îmbunătăţite de 9600 x 600 dpi cu Automatic Image Refinement (Rafinarea automată a imaginii - AIR). Aceasta omogenizează automat textul şi grafica.

Protecţia dvs.


Protejaţi-vă informaţiile cu ajutorul aceloraşi funcţii avansate disponibile pentru imprimantele multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE. Acestea includ conformitatea cu IPSec şi LAN IEEE 802.1x. Cu opţiunea de imprimare securizată în căsuţa poştală, materialele confidenţiale nu vor ajunge în mâini necorespunzătoare.

Economie de timp


Afişajul LCD cu 5 linii facilitează utilizarea imprimantei. Dotarea standard include o casetă pentru 500 de coli şi o tavă de 100 de coli. Caseta suplimentară de 500 de coli asigură o sursă totală de hârtie de 1100 de coli pentru situaţii cu volume mari de lucru. Cartuşul multifuncţional (all-in-one) de la Canon, care conţine tonerul şi toate componentele esenţiale, se poate înlocui în câteva secunde. Cartuşul de toner negru cu randament superior reduce şi mai mult durata de inactivitate la înlocuirea cartuşurilor.

Imprimare automată faţă-verso


Pentru documente cu aspect profesional, LBP7780Cx imprimă automat pe ambele feţe ale documentului, economisind hârtie şi reducând costurile operaţionale.

Integrare completă în reţea


Conectivitatea încorporată Gigabit Ethernet, cu integrare perfectă în reţea, facilitează partajarea resurselor de imprimare şi gestionarea volumelor de lucru solicitante. LBP7780Cx este compatibilă şi cu imprimarea PCL5e/6 şi Adobe® PostScript standard în domeniu.

Imprimare directă de pe unităţi de stocare


LBP7780Cx imprimă de pe suporturi de stocare USB compatibile cu fişiere Tiff, JPEG, PDF şi XPS.

Concepţie pentru economie de energie


LBP7780Cx reduce impactul asupra mediului având cel mai bun consum nominal de energie (TEC) din clasa sa, ajutând astfel la susţinerea obiectivelor dvs. ecologice şi de durabilitate, precum şi la reducerea costurilor de funcţionare.
* TEC reprezintă consumul nominal de energie al unui produs pe durata unei săptămâni. Metodologia de testare este definită de Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP7780Cx, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

High colour print quality

Imprimare color de calitate superioară

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Optional Secure print

Imprimare securizată opţională

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan