Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

Încorporând productivitate maximă cu o eficienţă energetică pe măsură, i-SENSYS LBP7660Cdn oferă comoditatea imprimării laser color grupurilor de lucru ocupate.

Beneficii

  • Imprimare laser color şi monocrom la 20 ppm
  • Rezoluţie de imprimare de 9600 x 600 dpi
  • Memorie standard de 768 MB
  • Panou de comandă intuitiv
  • Compatibilitate PCL5c/6 şi, opţional, Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Eficienţă energetică
  • Înlocuire facilă a cartuşului de toner

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Imprimantă laser color de înaltă performanţă


Maximizaţi productivitatea în cadrul grupurilor de lucru ocupate cu această imprimantă laser color elegantă. Suficient de compactă pentru a fi aşezată pe birou, oferă utilizatorilor comoditatea unei imprimante la îndemână, care furnizează rapid imprimate de calitate profesională – 20 de pagini pe minut, atât color, cât şi monocrom. Tehnologiile Quick First-Print de la Canon înseamnă, de asemenea, o durată scurtă de aşteptare a documentelor.

Calitate profesională a imprimării


Pentru rezultate de înaltă calitate, i-SENSYS LBP7660Cdn are o rezoluţie de imprimare de 9600 x 600 dpi, îmbunătăţită cu tehnologia Automatic Image Refinement (Rafinare automată a imaginii), pentru un finisaj perfect al fiecărui imprimat. Imprimanta dispune de o memorie standard de 768 MB, oferindu-i capacitatea de a face faţă documentelor şi graficelor complexe de dimensiuni mari dar şi necesităţilor de imprimare în reţea.

Simplu de utilizat


Chiar şi utilizatorii neiniţiaţi vor găsi această imprimantă laser color simplu de utilizat. Afişajul LCD intuitiv, cu 5 linii facilitează configurarea şi navigarea între diferite setări pe dispozitiv.

Conexiuni flexibile


Imprimanta i-SENSYS LBP7660Cdn se integrează perfect în operaţiunile afacerii dvs. graţie compatibilităţii cu imprimarea PCL5c/6 standard în domeniu şi, opţional, cu Adobe® PostScript. Cu o conexiune Gigabit Ethernet încorporată, poate face faţă, de asemenea, volumelor mari de lucru, asigurând o performanţă optimă în reţea.

Eficienţă energetică pentru bani puţini


Eficienţa energetică superioară a imprimantei i-SENSYS LBP7660Cdn vă permite să reduceţi costurile – precum şi impactul asupra mediului. Conformă cu programul Energy Star, consumă doar 1,0 Waţi de energie în modul inactiv şi înregistrează un consum nominal (TEC) redus, de 0,9 kWh, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente imprimante din clasa sa. Dispunând de imprimare automată faţă-verso încorporată, puteţi reduce consumul de hârtie, economisind bani şi fiind totodată mai responsabil faţă de mediu.

Uşor de gestionat


Cu un cartuş color multifuncţional rentabil – conţinând tonerul, cilindrul şi unităţi de curăţare – imprimanta nu necesită practic niciun fel de întreţinere. Cartuşul este înlocuit uşor în câteva secunde, fără probleme. Utilizând un cartuş laser original Canon, imprimanta dvs. este ca şi nouă.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP7660Cdn, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

PCL Printing

Imprimare PCL

Optional PostScript Printing

Imprimare PostScript opţională

USB connection

Conexiune USB

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

High colour print quality

Imprimare color de calitate superioară

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan