Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Imprimanta laser A4 monocrom, vârf de gamă de la Canon, are o productivitate de 40 ppm. Dispune de integrare în reţea, funcţie MEAP şi design robust pentru adaptare perfectă în birourile şi grupurile de lucru active.

Beneficii

  • Imprimare laser alb-negru profesională la 40 ppm
  • Rezoluţie de până la 1200 x 1200 dpi
  • Fără timp de aşteptare datorită tehnologiilor Quick First-Print
  • Timp de imprimare a primei pagini de 8,6 secunde
  • MEAP încorporat
  • Capacitate hârtie de până la 1600 de coli
  • Imprimare automată faţă-verso
  • Capacitate de integrare în reţea

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6780x

Mai versatilă şi uşor de integrat


MEAP, platforma noastră pentru dezvoltarea aplicaţiilor bazată pe Java este integrată pentru a putea include LBP6780x în soluţii, precum uniFLOW, care simplifică gestionarea materialelor imprimate odată cu reducerea costurilor.

Soluţii complete de imprimare pentru grupurile de lucru


Cu productivitatea de 40 ppm, imprimanta laser monocrom, vârf de gamă de la Canon, este ideală pentru birourile şi grupurile de lucru corporatiste aglomerate care au nevoie de o imprimantă robustă, productivă şi de înaltă performanţă.

Rezultate întotdeauna excelente


Imprimare de calitate profesională de fiecare dată. Dispunând de o rezoluţie de imprimare de 1200 x 1200 dpi, imprimanta are în dotarea standard o memorie de 768 MB pentru a susţine imprimarea complexă, în reţea. Conectivitatea încorporată Gigabit Ethernet, cu integrare perfectă în reţea, facilitează partajarea resurselor de imprimare şi gestionarea volumelor de lucru solicitante. LBP6780x este compatibilă şi cu imprimarea PCL5e/6 şi Adobe® PostScript standard în domeniu.

Măriţi productivitatea


LBP6780x oferă imprimarea rapidă a primei pagini, doar 8,6 secunde, şi o revenire rapidă din modul inactiv, eliminându-se astfel lungile aşteptări la ieşirea documentelor.

Provizie mare de hârtie


Imprimanta dispune de o casetă de 500 coli şi o tavă de 100 de coli în dotarea standard, LBP6780x putând fi configurată pentru o sursă totală de hârtie de 1600 de coli.

Simplu de utilizat


Ecranul LCD cu 5 linii şi funcţia de economisire a timpului pentru imprimarea fişierelor de pe dispozitivele de stocare USB, facilitează utilizarea acestei imprimante. Cartuşul Canon multifuncţional (All-in-One), care conţine tonerul şi toate componentele esenţiale, se poate înlocui în doar câteva secunde, iar cartuşul de toner de mare randament imprimă peste dublul cantităţii obişnuite de pagini, pentru producţie continuă.

Imprimare automată faţă-verso


Pentru documente cu aspect profesional, LBP6780x imprimă automat pe ambele feţe ale documentului, economisind hârtie şi reducând costurile operaţionale.

Protecţia dvs.


Protejaţi-vă informaţiile cu ajutorul aceloraşi funcţii avansate disponibile pentru imprimantele multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE. Acestea includ conformitatea cu IPSec şi LAN IEEE 802.1x. Cu opţiunea de imprimare securizată în căsuţa poştală, puteţi fi siguri că materialele confidenţiale nu vor ajunge în mâini necorespunzătoare.

Concepţie pentru economie de energie


LBP6780x reduce impactul asupra mediului având cel mai bun consum nominal de energie (TEC) din clasa sa, ajutând astfel la susţinerea obiectivelor dvs. ecologice şi de durabilitate, precum şi la reducerea costurilor de funcţionare.
* TEC reprezintă consumul nominal de energie al unui produs pe durata unei săptămâni. Metodologia de testare este definită de Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6780x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Optional Secure print

Imprimare securizată opţională

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+2 Optional Paper Cassette

+2 casete opţionale pentru hârtie

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.