Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Integraţi perfect această imprimantă laser monocrom, cu imprimare duplex şi productivitate ridicată în aproape orice mediu datorită conectivităţii sale extinse în reţea, cu suport PCL şi PostScript opţional.

Beneficii

  • 33 ppm, timp de imprimare a primei pagini de 6 secunde
  • Rezoluţie de imprimare de 1200 x 1200 dpi
  • Memorie încorporată de 512 MB
  • Panou de comandă intuitiv
  • Compatibilitate PCL5e/6 şi, opţional, Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • Eficienţă energetică
  • Imprimare duplex
  • Înlocuire simplă a cartuşului de toner

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6670dn

Fiţi mai productiv


Ideală pentru maximizarea productivităţii în cadrul grupurilor de lucru cu activitate intensă, eleganta imprimantă i-SENSYS LBP6670dn este destul de compactă pentru a sta pe birou. Utilizatorii dispun de confortul unei imprimante laser monocrom la îndemână, care produce documente de calitate profesională rapid, la o viteză de 33 de pagini pe minut. Nu mai pierdeţi timpul nici aşteptând documentele, cu o imprimare rapidă a primei pagini de maxim 6 secunde.

Imprimare laser de înaltă calitate


Conferiţi documentelor dvs. comerciale mai mult impact cu text negru clar şi imagini curate şi pline de îndrăzneală. Cu o rezoluţie de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi, i-SENSYS LBP6670dn asigură un finisaj de calitate superioară tuturor materialelor. Dispunând de o memorie standard de 512 MB, imprimanta este echipată pentru a răspunde cerinţelor de imprimare în reţea, precum şi imprimării de documente mari şi complexe ori grafică în detalii fine.

Simplu de utilizat


Uşor de folosit, chiar şi pentru utilizatorii neexperimentaţi, imprimanta are un afişaj LCD intuitiv, cu 5 linii, care facilitează configurarea şi navigarea între setări.

Integrare perfectă în reţea


i-SENSYS LBP6670dn facilitează şi accelerează imprimarea partajată în reţea. Cu o conexiune Gigabit Ethernet încorporată, poate face faţă rapid volumelor mari de lucru, fără a afecta performanţa reţelei. Este compatibilă, de asemenea, cu imprimarea PCL5e/6 standard în domeniu şi cu imprimarea opţională Adobe® PostScript, pentru o integrare perfectă în fluxurile de imprimare existente.

Economisiţi energie şi reduceţi cheltuielile


Reduceţi costurile şi risipa de hârtie cu imprimarea automată faţă-verso. O serie de funcţii de economisire a energiei vă ajută să reduceţi cheltuielile de funcţionare. i-SENSYS LBP6670dn este certificată Energy Star, consumând doar 1,0 waţi în modul inactiv. Cu un consum nominal de energie (TEC) redus, de 1,3 kWh, este una dintre cele mai eficiente imprimante din clasa sa.

Întreţinere fără probleme


Pentru o durată maximă de funcţionare cu întreţinere minimă, imprimanta are un cartuş multifuncţional rentabil – care conţine tonerul, cilindrul şi unităţile de curăţare. Cartuşul este înlocuit uşor în câteva secunde, fără probleme. Utilizaţi un cartuş laser original Canon şi puteţi fi siguri că veţi obţine întotdeauna rezultate de calitate superioară.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6670dn, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

PCL Printing

Imprimare PCL

Optional PostScript Printing

Imprimare PostScript opţională

USB connection

Conexiune USB

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Easy Service Plan

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.