Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Această imprimantă laser monocrom compactă cu capacitate de integrare în reţea, cu funcţie de imprimare faţă-verso menţine productivitatea şi oferă performanţa solicitată de întreprinderile mici şi mijlocii dinamice.

Beneficii

  • Imprimantă laser monocrom compactă, cu o viteză de imprimare de 33 ppm
  • Imprimare automată faţă-verso
  • Capacitate de integrare în reţea
  • Timp redus de imprimare a primei pagini
  • Fără timp de aşteptare datorită tehnologiilor Quick First-Print
  • Rezoluţie de imprimare de până la 2400 x 600 dpi
  • Max. Capacitate de 800 coli

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6310dn

Câştigaţi timp şi măriţi productivitatea


Întreprinderile mici şi mijlocii cu volume mari de imprimare vor găsi în LBP6310dn mijlocul ideal de creştere a productivităţii. Cu o viteză de imprimare monocrom de 33 ppm şi un timp de imprimare a primei pagini de sub 6 secunde, LBP6310dn ajută echipa să lucreze repede şi fără întârzieri inutile.

Concepută pentru performanţă


Designul durabil asigură finalizarea volumelor de lucru esenţiale. Dotarea standard a LBP6310dn include o casetă de 250 de coli şi o tavă de 50 de coli. Caseta suplimentară de 500 de coli asigură o sursă totală de 800 de coli şi un timp de realimentare redus. Datorită designului uşor de utilizat şi ergonomic, imprimanta se potriveşte comod în orice mediu de birou activ. Imprimarea automată faţă-verso creează documente cu aspect profesional odată cu economisirea de timp şi bani.

Rezultate întotdeauna excelente


LBP6310dn oferă o rezoluţie de imprimare de până la 2400 x 600 dpi cu Automatic Image Refinement (Rafinare automată a imaginii) (AIR). Acest lucru are avantajul producerii rapide a unor documente clare, precise cu o calitate superioară a imaginii.

Capacitate de lucru în reţea pentru facilitarea integrării şi operării


LBP6310dn include o interfaţă de reţea integrată. Astfel, poate fi integrată rapid şi fără probleme în reţea, fiind imprimanta ideală pentru partajare în cadrul întreprinderilor şi grupurilor de lucru mici. Interfaţa de utilizare la distanţă (RUI) permite monitorizarea şi gestionarea imprimantei LBP6310dn de la distanţă.

Întreţinere uşoară la preţuri accesibile


Cartuşul multifuncţional (All-in-One) nu necesită întreţinere şi susţine rezultate de calitate superioară. Cartuşul multifuncţional (All-in-One), care conţine tonerul şi toate componentele esenţiale, se poate înlocui în câteva secunde. Fără murdărie, fără probleme de întreţinere - numai imprimare continuă de calitate înaltă. Este disponibil şi un cartuş cu toner cu un randament mai ridicat, care vă permite să imprimaţi un număr de pagini de peste două ori mai mare.

Concepţie pentru economie de energie


Cu ajutorul LBP6310dn, puteţi economisi energie fără a sacrifica performanţa. Evaluarea TEC* de doar 1,9 kwh/w, plus nivelul impresionant al consumului de energie de 9 waţi în standby şi 1 watt în modul inactiv ajută la reducerea amprentei de carbon, susţinându-vă obiectivele ecologice şi obţinând astfel costuri de funcţionare mai reduse. Funcţia de oprire automată îmbunătăţeşte şi mai mult eficienţa energetică a imprimantei.
* TEC reprezintă consumul nominal de energie al unui produs pe durata unei săptămâni. Metodologia de testare este definită de Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6310dn, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

Canon Advanced Printing Technology

Tehnologia Canon de imprimare avansată

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan