Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Imprimantă laser monocrom, compactă, la preţ accesibil, perfectă pentru uzul personal. Furnizând imprimate de calitate, care nu necesită întreţinere, acest dispozitiv eficient energetic este uşor de utilizat şi excepţional de silenţios.

Avantaje

  • Design compact
  • 18 ppm, timp de imprimare a primei pagini de 7,8 secunde
  • Eficienţă energetică
  • Funcţionare silenţioasă
  • Cartuş multifuncţional pentru operare fără întreţinere

Caracteristici detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6020

Compactă, pentru spaţii mici


Concepută pentru a se integra perfect pe birou, această imprimantă laser monocrom compactă şi la preţ accesibil este perfectă pentru uzul personal. Designul elegant şi suplu include un capac retractabil pentru tava de hârtie, păstrând dimensiunile la doar 359 x 249 x 198 mm (l x A x H)

Funcţionare eficientă


Beneficiaţi de viteze de imprimare laser profesionale de 18 ppm. Tehnologiile Quick First-Print de la Canon asigură recuperarea rapidă din modul de inactivitate, iar cu timpul de 7,8 secunde pentru primul imprimat, puteţi reveni rapid la lucruri importante, fără să aşteptaţi realizarea imprimatelor.

Calitate laser excepţională


Obţineţi cel mai clar text şi cea mai detaliată grafică graţie unei rezoluţii de imprimare de până la 2400 x 600 dpi, cu rafinare automată a imaginii. Tonerul nostru MS (Magnetic Spherical) a fost conceput special pentru a furniza rezultate optime la fiecare imprimare.

Eficientă şi silenţioasă


Această imprimantă eficientă energetic funcţionează cu numai 0,8 waţi în modul inactiv. Deconectarea este simplă, datorită întrerupătorului principal plasat frontal, contribuind şi mai mult la reducerea costurilor de energie. Graţie designului Canon unic al motorului, modelul i-SENSYS LBP6020 nu este zgomotos în standby şi este excepţional de silenţios în timpul utilizării, astfel încât să vă puteţi concentra asupra activităţii, fără distragerea atenţiei.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional reciclabil asigură operarea fără întreţinere şi rezultate de calitate superioară permanente. Înlocuiţi în câteva secunde cartuşul compact, care conţine tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare, cu un cartuş laser original Canon, iar imprimanta dvs. va fi ca nouă.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6020, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Canon Advanced Printing Technology

Tehnologia Canon de imprimare avansată

USB connection

Conexiune USB