Canon i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

Această imprimantă laser A4 alb-negru, rapidă şi compactă, iese în evidenţă prin calitate, simplitate şi raportul dintre preţ şi performanţă. Aceasta cuprinde un ecran tactil color, funcţia NFC şi o gamă largă de opţiuni de conectivitate flexibile.

Beneficii

  • Imprimanta laser A4 compactă şi robustă cu NFC* este ideală pentru grupuri de lucru mici
  • Produce documente de înaltă calitate cu o productivitate de 33 ppm
  • Utilizare uşoară prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
  • Fiabilitate şi calitate permanentă cu ajutorul cartuşului de toner Canon pentru dispozitive multifuncţionale
  • Imprimaţi direct de pe orice tabletă sau smartphone compatibil prin NFC Touch & Print
  • Bucuraţi-vă de imprimarea fără PC direct de pe un stick USB Flash
  • Imprimaţi documente confidenţiale în siguranţă cu ajutorul unui cod PIN de protecţie
  • Capacitate de imprimare de pe dispozitive mobile şi din cloud cu AirPrint™, Mopria şi Google Cloud Print
  • Aplicaţie Canon gratuită pentru a putea beneficia de întregul potenţial al dispozitivelor iOS şi Android
  • Suport pentru reţea şi fluxuri de lucru care includ Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ şi uniFLOW*

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP253x

Introducerea perfectă în imprimarea pentru grupurile de lucru


Echipele mici vor descoperi că este rapid şi uşor să imprime documente de calitate înaltă cu această imprimantă laser A4 alb-negru. Dimensiunea compactă şi aspectul elegant ale i-SENSYS LBP253x sunt ideale pentru birourile aglomerate sau mediile în care se intră în contact direct cu clienţii. Veţi finaliza sarcini zilnice mai rapid cu o imprimare la 33 ppm şi capacitatea de a începe imprimarea în modurile inactiv sau standby, în doar câteva secunde.

Operare intuitivă


Veţi obţine rezultate grozave imediat ce o scoateţi din cutie, mulţumită ecranului tactil intuitiv de 8,9 cm al imprimantei LBP253x. Funcţiile inteligente care economisesc timp sunt la o atingere distanţă, astfel încât şi utilizatorii neexperimentaţi pot accesa cu uşurinţă potenţialul imprimantei LBP253x. Fiabilitatea permanentă şi calitatea reînnoită sunt asigurate ori de câte ori schimbaţi tonerul, graţie designului cartuşelor uşor de înlocuit de la Canon pentru multifuncţionale, disponibile şi într-o versiune mai durabilă şi cu randament ridicat.

Compatibilitate mare cu dispozitivele mobile şi serviciile cloud


Profesioniştii de astăzi se bucură de flexibilitatea perfectă pentru deplasarea între locaţii şi dispozitive. Indiferent unde alegeţi să lucraţi, LBP253x este întotdeauna pregătită şi accesibilă. Imprimaţi de pe iPhone® sau iPad® prin Apple AirPrint™ sau de pe dispozitivele Android/Google, datorită compatibilităţii cu Mopria. Pentru organizaţiile care folosesc Google la locul de muncă, LBP253x este compatibilă cu Google Cloud Print.

Conectare şi imprimare cu uşurinţă


De ce să nu folosiţi conectivitatea NFC Touch & Print a imprimantei LBP253x pentru mai multă simplitate şi flexibilitate? Sincronizaţi orice dispozitiv mobil compatibil, iar apoi imprimaţi direct folosind aplicaţia Canon PRINT Business: este chiar atât de uşor. Alternativ, alegeţi opţiunea de imprimare fără PC a LBP253x, care vă permite să imprimaţi şi să previzualizaţi fişiere PDF, JPEG sau TIFF direct de pe un stick flash USB. Cu astfel de funcţii bine-gândite, veţi descoperi că LBP253x este adecvat pentru orice scenariu de imprimare fără probleme, asigurând o funcţionare perfectă a firmei dvs.

Protejaţi-vă informaţiile şi interesele


Scăpaţi de stres folosind funcţia Secure Print, care vă permite să imprimaţi în siguranţă documente private şi confidenţiale de pe PC, tabletă sau smartphone, folosind un cod PIN. LBP253x vă protejează şi profitabilitatea, cu funcţii precum imprimarea faţă-verso, care reduce consumul de hârtie şi modul de oprire automată, care conservă electricitate atunci când imprimanta nu este în uz.

Compatibilitate pentru integrarea în reţea


LBP253x oferă capacităţi sofisticate de lucru în reţea, care se potrivesc perfect pentru mediile de lucru mari din corporaţii. Compatibilitatea cu PCL5e/6 şi Adobe® PostScript™ o face alegerea ideală pentru mediile cu sistem de administrare, iar interfaţa cu utilizatorul de la distanţă economiseşte timp preţios, deoarece managerii IT pot monitoriza şi actualiza setările fără a fi necesare deplasarea la birou. Compatibilitatea cu platforma de gestionare a imprimatelor uniFLOW de la Canon va fi binevenită pentru serviciile de imprimare gestionate şi operatorii flotei Canon, având performanţe ideale, la un preţ excelent.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP253x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

USB connection

Conexiune USB

Colour Touch Panel

Panou tactil color

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Secure print

Imprimare securizată

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Easy Service Plan

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

3 Year Warranty Promotion

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.