Canon i-SENSYS MF623Cn

i-SENSYS MF623Cn

Acest dispozitiv multifuncţional inteligent de birou, cu laser şi format A4, face ca imprimarea, scanarea şi partajarea de oriunde a documentelor să fie uimitor de uşoară, indiferent dacă lucraţi pe PC, smartphone sau tabletă.

Beneficii

  • Dispozitiv multifuncţional color cu format A4, proiectat pentru birourile mici şi cele de acasă
  • O excelentă opţiune de prim dispozitiv multifuncţional al biroului dvs., oferind imprimare policromă productivă, de 14 ppm
  • Utilizare uşoară prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
  • Fiabilitate şi calitate permanentă cu ajutorul cartuşelor de schimb Canon pentru dispozitive multifuncţionale
  • Compatibilitate perfectă cu activitatea profesională mobilă pe laptop, smartphone sau tabletă
  • Compatibilitate cu Apple® AirPrint™, Mopria şi Google Cloud Print
  • Funcţii puternice de scanare pentru capturarea, partajarea şi arhivarea documentelor tipărite
  • Conectivitatea la cloud facilitează accesarea şi partajarea documentelor în timpul deplasărilor.
  • Consum redus de energie
  • Funcţii de imprimare şi scanare uşor de utilizat în reţea

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF623Cn

Dispozitivul multifuncţional pe care vă puteţi baza


Companiile mici şi utilizatorii individuali vor putea lucra mai mult şi mai uşor cu dispozitivul multifuncţional cu laser i-SENSYS MF623Cn A4. Indiferent dacă vă impresionaţi clienţii cu documente policrome de vânzări şi marketing sau dacă scanaţi, partajaţi şi arhivaţi documente tipărite de mari dimensiuni, veţi descoperi că modelul MF623Cn poate fi un ajutor nepreţuit pentru activitatea dvs. Dimensiunea compactă, designul elegant şi imprimarea color productivă, de 14 ppm, fac ca acesta să fie ideal ca prim dispozitiv multifuncţional de calitate profesională al unei companii mici sau al biroului dvs. de acasă.

Utilizare şi întreţinere lipsite de efort


Uşurinţa cu care veţi putea prinde din zbor funcţiile inteligente ale dispozitivului MF623Cn vă va impresiona. Multe dintre acestea sunt controlate prin intermediul unui ecran tactil color, de 8,9 cm, montat frontal, care poate fi personalizat cu uşurinţă în funcţie de modul dvs. de lucru. Astfel, eliberarea întregului potenţial al modelului dvs. MF623Cn se află la distanţă de numai câteva atingeri ale ecranului. Întreţinerea dispozitivului dvs. este la fel de uşoară. Fiabilitatea permanentă şi calitatea reînnoită sunt asigurate ori de câte ori schimbaţi tonerul, graţie designului Canon de cartuşe pentru dispozitivele multifuncţionale, care permite înlocuirea simultană a tuturor componentelor esenţiale.

Construit pentru o viaţă profesională mobilă


Dacă sunteţi ca majoritatea profesioniştilor de astăzi, treceţi de la un dispozitiv la altul şi de la o locaţie la alta în funcţie de cerinţele muncii dvs. MF623Cn este construit special pentru dvs. şi vă va oferi o experienţă identică indiferent dacă lucraţi pe PC, laptop, tabletă sau smartphone. Certificarea AirPrint şi Mopria asigură compatibilitatea completă cu dispozitivele iOS şi Android, precum şi cu serviciul Google Cloud Print. Aplicaţia gratuită Canon PRINT Business (pentru iOS şi Android) vă aduce la îndemână toate funcţiile necesare.

Capturaţi, partajaţi, salvaţi şi stocaţi


Indiferent dacă scanaţi documente tipărite pentru a le trimite prin e-mail, a le partaja în cloud sau a le stoca într-o arhivă digitală, dispozitivul MF623Cn vă facilitează munca. Controlaţi scanarea de pe PC folosind utilitarul MF Scan sau de pe un dispozitiv mobil utilizând aplicaţia gratuită Canon PRINT Business. Apoi, odată ce aţi scanat documentele, le puteţi încărca direct în servicii de cloud precum Dropbox. Imaginaţi-vă libertatea de a scana, salva şi recupera documente oriunde v-aţi afla. De aceea, modelul MF623Cn este o opţiune excelentă pentru companiile flexibile care doresc să îşi menţină productivitatea în timpul deplasărilor.

Sustenabil şi uşor de gestionat şi de integrat


Deşi este creat pentru companiile mici şi birourile de acasă, modelul MF623Cn oferă un set cuprinzător de capabilităţi de imprimare şi scanare în reţea. Consumul redus de energie al modelului MF623Cn în modul inactiv şi cel de standby, precum şi funcţia de oprire automată pentru economisirea energiei, fac ca acesta să reprezinte o soluţie sustenabilă şi economică.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF623Cn, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Colour Copy

Copiere color

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

USB connection

Conexiune USB

Colour Touch Panel

Panou tactil color

Legal size platen

Platan format Legal

Network scanning

Scanare în reţea

Scan

Scanare

Scan to USB key

Scanare pe stick USB

Paper Save Copy shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru Copiere cu economisire hârtie

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Scan to email & folder

Scanare către e-mail şi director

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign