Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

Imprimanta multifuncţională laser A4 alb-negru MF512x este concepută special pentru grupurile de lucru din întreprinderi care au nevoie de capacităţi de producţie rapide, de calitate profesională, într-un dispozitiv compact, cu dotări complete, construit pentru activităţi flexibile.

Beneficii

  • Imprimare de înaltă calitate la o viteză ridicată de 40 ppm
  • Ecranul tactil color permite o operare uşoară pentru utilizatorii de toate nivelurile
  • Acceptă imprimarea securizată prin cod PIN
  • Imprimaţi de pe smartphone-uri şi tablete utilizând compatibilitatea cu AirPrint, Mopria şi aplicaţia Canon PRINT Business
  • Imprimarea automată faţă-verso reduce deşeurile şi cheltuielile generale cu consumabilele
  • Quick First-Print elimină timpul de aşteptare şi ajută la maximizarea productivităţii grupului de lucru
  • Lucraţi uşor cu documente de la distanţă prin serviciile cloud
  • Capacităţi de gestionare a dispozitivelor şi a producţiei
  • Simplu de întreţinut graţie cartuşelor multifuncţionale comode

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF512x

Maximizaţi productivitatea la birou


Grupurile de lucru din întreprinderi mici care doresc o creştere semnificativă a productivităţii vor considera imprimanta multifuncţională laser A4 alb-negru MF512x o alegere imbatabilă. Aceasta dispune de funcţiile şi capacităţile puternice ale unei imprimante multifuncţionale pentru birouri mari, dar integrate într-un dispozitiv compact, uşor de integrat în spaţii mici. Echipele ocupate vor aprecia imprimarea şi copierea rapide, de calitate înaltă, la viteze impresionante, de până la 40 ppm. Ecranul tactil color permite o operare uşoară pentru utilizatori de toate nivelurile, iar capacitatea de hârtie de 600 de pagini şi funcţia Quick First-Print de la iniţializare vă ajută echipele să lucreze mai eficient. Documentele sensibile sunt protejate prin funcţia Imprimare securizată, care protejează documentele prin coduri PIN când se imprimă de pe un PC sau dispozitiv mobil.

Activitate flexibilă


Graţie compatibilităţii extinse a imprimantei MF512x cu Apple AirPrint (iOS) şi Mopria (Android), grupul dvs. de lucru poate imprima de pe orice dispozitiv compatibil. De asemenea, membrii grupului pot accesa o gamă largă de caracteristici avansate cu aplicaţia Canon PRINT Business şi pot conecta dispozitivul la un cont Google Cloud Print în câteva secunde.

Partajare îmbunătăţită a documentelor


Echipele ocupate pot câştiga o flexibilitate binevenită graţie utilitarului MF Scan (pentru PC-uri/laptopuri) şi aplicaţiei Canon PRINT Business (pentru dispozitive mobile) ale imprimantei MF512x, care permit o integrare continuă în serviciile cloud. Echipele îşi pot utiliza serviciile preferate de stocare în cloud – precum Google Drive şi DropBox – pentru a captura, digitaliza şi partaja documente oricând, de oriunde.

Capacităţi inteligente de funcţionare în reţea


Dispunând de o serie de capacităţi flexibile de funcţionare în reţea, MF512x este completarea perfectă pentru reţeaua din cadrul întreprinderii dvs. Pe lângă conectivitatea WiFi şi Ethernet, compatibilitatea completă cu limbajele de imprimare PCL5e/6 şi Adobe PostScript permite o integrare uşoară în flota dvs. de dispozitive. Echipele de servicii de imprimare gestionată vor putea asigura un management perfect, graţie capacităţilor de service de la distanţă şi compatibilităţii cu sistemul de producţie uniFLOW de la Canon.

Proprietate accesibilă, durabilă


Când contaţi pe imprimanta multifuncţională pentru calitate consecventă şi fiabilitate, MF512x nu vă va dezamăgi, deoarece designul Canon de cartuşe pentru dispozitivele multifuncţionale permite înlocuirea simultană a tuturor componentelor esenţiale, la fiecare schimbare a tonerului. Consumul de energie şi costurile cu consumabilele sunt minimizate graţie consumului redus de energie în modurile inactiv şi standby, imprimării faţă-verso automate şi unei funcţii inteligente de oprire pentru economisirea energiei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF512x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Colour Touch Panel

Panou tactil color

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Scan to USB key

Scanare pe stick USB

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Scan to email & folder

Scanare către e-mail şi director

Secure print

Imprimare securizată

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.