Canon i-SENSYS MF419x

i-SENSYS MF419x

Faceţi faţă tuturor nevoilor dvs. de documente cu imprimanta multifuncţională alb-negru MF419x inteligentă, simplă şi compactă. Beneficiaţi de imprimare la calitate laser, copiere, scanare şi trimitere de faxuri, plus compatibilitate completă cu dispozitive mobile.

Beneficii

  • Imprimanta multifuncţională laser A4 alb-negru cu WiFi, adaptată pentru grupurile de lucru mici
  • Imprimare rapidă, la calitate profesională, la viteze de până la 33 ppm
  • Utilizare uşoară prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
  • Imprimarea automată faţă-verso reduce deşeurile şi cheltuielile generale
  • Quick First-Print economiseşte timp şi menţine productivitatea echipelor
  • Imprimare securizată prin cod PIN
  • Imprimaţi de pe smartphone-uri şi tablete, utilizând compatibilitatea cu AirPrint, Mopria şi aplicaţia Canon PRINT Business
  • Colaborează uşor cu serviciile populare de stocare în cloud
  • Integrare uşoară în reţea, graţie capacităţilor de gestionare a dispozitivelor şi a producţiei
  • Simplu de întreţinut graţie cartuşelor multifuncţionale comode

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF419x

Lucraţi mai inteligent la birou


Companiile mici pot obţine o creştere binevenită a productivităţii cu ajutorul imprimantei multifuncţională laser alb-negru A4 MF419x. Oferind imprimare de calitate profesională la viteze de până la 33 ppm, MF419x este suficient de versatilă pentru a face faţă tuturor nevoilor dvs. de documente, în ciuda dimensiunilor sale impresionant de compacte. Un ecran tactil color intuitiv de 3,5”, o capacitate de hârtie de 550 de pagini şi Quick First-Print de la iniţializare vă ajută echipele să lucreze mai eficient şi fără întrerupere. MF419x oferă şi o funcţie convenabilă de confidenţialitate: funcţia Imprimare securizată vă protejează documentele printr-un cod PIN, chiar şi când imprimaţi de pe un dispozitiv mobil.

Compatibilitate cu dispozitive mobile, compatibilitate cu servicii cloud şi pregătită pentru productivitate


Graţie compatibilităţii imprimantei MF419x cu Apple AirPrint (iOS) şi Mopria (Android), puteţi imprima de pe orice dispozitiv compatibil. De asemenea, puteţi beneficia de o gamă largă de caracteristici avansate cu aplicaţia Canon PRINT Business şi vă puteţi conecta dispozitivul la un cont Google Cloud Print în câteva secunde.

Partajare îmbunătăţită a documentelor


Imprimanta MF419x compatibilă cu serviciile cloud poate contribui la creşterea agilităţii companiei. Utilizând utilitarul MF Scan (pentru PC-uri/laptopuri) şi aplicaţia Canon PRINT Business (pentru dispozitive mobile), toţi se pot conecta în mod continuu între MF419x şi serviciile populare de stocare în cloud, precum Evernote® şi DropBox, pentru a captura, a digitaliza şi a partaja documente din mers – sau, pur şi simplu, pentru a scana şi trimite prin e-mail printr-o singură operaţie.

Capacităţi inteligente de funcţionare în reţea


Dispunând de o serie de capacităţi flexibile de funcţionare în reţea, MF419x este completarea perfectă pentru reţeaua dvs. Conectivitatea WiFi şi Ethernet, pe lângă compatibilitatea cu limbajele de imprimare PCL5e/6 şi Adobe PostScript, permite o integrare fără probleme în mediile de reţele gestionate. Graţie gestionării Canon de la distanţă a operaţiilor de service e-Maintenance şi compatibilităţii cu sistemul de management al producţiei uniFLOW de la Canon, MF419x este la fel de adecvată şi pentru mediile cu servicii de imprimare gestionate.

Proprietate simplă şi durabilă


Fiabilitatea constantă şi calitatea reînnoită sunt asigurate ori de câte ori schimbaţi tonerul, graţie designului Canon de cartuşe pentru dispozitivele multifuncţionale, care permite înlocuirea simultană a tuturor componentelor esenţiale. Prin consumul redus de energie în modurile inactiv şi standby, funcţia de imprimare automată faţă-verso şi o funcţie inteligentă de oprire pentru economisirea energiei, imprimanta MF419x reprezintă o alegere sustenabilă şi economică.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF419x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Super G3 FAX

FAX Super G3

Colour Touch Panel

Panou tactil color

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Scan to USB key

Scanare pe stick USB

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Scan to email & folder

Scanare către e-mail şi director

Secure print

Imprimare securizată

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.