Canon i-SENSYS MF416dw

i-SENSYS MF416dw

Beneficiaţi de imprimare la calitate laser, copiere, trimitere prin fax şi scanare, plus tehnologia NFC convenabilă Touch & Print cu imprimanta multifuncţională alb-negru MF416dw inteligentă, simplă şi compactă, o excelentă completare pentru compania dvs. de dimensiuni mici.

Beneficii

 • Imprimantă multifuncţională laser A4 alb-negru cu WiFi, concepută pentru companiile mici
 • Imprimare rapidă, la calitate profesională, la viteze de până la 33 ppm
 • Tehnologie NFC Touch & Print rapidă şi comodă, cu dispozitive mobile compatibile
 • Utilizare uşoară prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
 • Imprimarea automată faţă-verso reduce deşeurile şi cheltuielile generale
 • Quick First-Print economiseşte timp şi menţine productivitatea echipelor
 • Imprimare securizată prin cod PIN
 • Imprimaţi de pe smartphone-uri şi tablete, utilizând compatibilitatea cu AirPrint, Mopria şi aplicaţia Canon PRINT Business
 • Colaborează uşor cu serviciile populare de stocare în cloud
 • Integrare uşoară în reţea prin capacităţile de gestionare a dispozitivelor
 • Simplu de întreţinut graţie cartuşelor multifuncţionale comode

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF416dw

Lucraţi mai inteligent la birou


Companiile mici pot obţine o creştere binevenită a productivităţii cu ajutorul imprimantei multifuncţională laser alb-negru A4 MF416dw. Oferind imprimare de calitate profesională la viteze de până la 33 ppm, MF416dw este suficient de versatilă pentru a face faţă tuturor nevoilor dvs. de documente, în ciuda dimensiunilor sale impresionant de compacte. Un ecran tactil color intuitiv de 3,5”, o capacitate de hârtie de 300 de pagini şi Quick First-Print de la iniţializare vă ajută echipele să lucreze mai eficient şi fără întrerupere. MF416dw oferă şi o funcţie convenabilă de confidenţialitate: funcţia Imprimare securizată vă protejează documentele printr-un cod PIN, chiar şi când imprimaţi de pe un dispozitiv mobil.

Compatibilitate cu dispozitive mobile, compatibilitate cu servicii cloud şi pregătită pentru productivitate


Smartphone-urile şi tabletele ne schimbă modul în care lucrăm, iar cu tehnologia NFC Touch & Print utilizatorii pot beneficia de imprimare aproape instantanee de la dispozitive mobile compatibile prin simpla atingere a semnului NFC al imprimantei. Pentru a beneficia de mai multe opţiuni şi comoditate sporită, puteţi accesa şi imprima documente de pe dispozitive mobile, graţie compatibilităţii cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria (Android) şi aplicaţiei Canon PRINT Business. Imprimare uşoară, flexibilă, la îndemâna dvs.

Partajare îmbunătăţită a documentelor


Imprimanta MF416dw compatibilă cu serviciile cloud poate contribui la creşterea agilităţii companiei. Utilizând utilitarul MF Scan (pentru PC-uri/laptopuri) şi aplicaţia Canon PRINT Business (pentru dispozitive mobile), toţi se pot conecta în mod continuu între MF416dw şi serviciile populare de stocare în cloud, precum Evernote® şi DropBox, pentru a captura, a digitaliza şi a partaja documente din mers – sau, pur şi simplu, pentru a scana şi trimite prin e-mail printr-o singură operaţie.

Capacităţi inteligente de funcţionare în reţea


Dispunând de o serie de capacităţi flexibile de funcţionare în reţea, MF416dw este completarea perfectă pentru reţeaua dvs. Conectivitatea WiFi şi Ethernet, pe lângă compatibilitatea cu limbajele de imprimare PCL5e/6 şi Adobe PostScript, permite o integrare fără probleme în mediile de reţele gestionate. Graţie capacităţilor Canon de gestionare a service-ului de la distanţă e-Maintenance, MF416dw poate fi implementată în medii de servicii de imprimare gestionate.

Proprietate simplă şi durabilă


Fiabilitatea constantă şi calitatea reînnoită sunt asigurate ori de câte ori schimbaţi tonerul, graţie designului Canon de cartuşe pentru dispozitivele multifuncţionale, care permite înlocuirea simultană a tuturor componentelor esenţiale. Prin consumul redus de energie în modurile inactiv şi standby, funcţia de imprimare automată faţă-verso şi o funcţie inteligentă de oprire pentru economisirea energiei, imprimanta MF416dw reprezintă o alegere sustenabilă şi economică.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF416dw, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Super G3 FAX

FAX Super G3

Colour Touch Panel

Panou tactil color

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Scan to USB key

Scanare pe stick USB

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Scan to email & folder

Scanare către e-mail şi director

Secure print

Imprimare securizată

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.