Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Multifuncţională laser monocrom Wi-Fi puternică şi versatilă, cu conectivitate mobilă şi de reţea, pentru mediile exigente aparţinând întreprinderilor mici. Fiţi mai productivi cu scanarea, copierea şi imprimarea rapidă faţă-verso.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom, cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive iOS şi Android
  • Uşor de utilizat, cu afişaj pivotant, ecran tactil şi operare printr-o singură atingere
  • Fără timp de aşteptare cu Quick First-Print
  • Obţineţi mai mult cu imprimarea, scanarea şi copierea faţă-verso

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF229dw

Multifuncţională puternică, cu multiple posibilităţi de conectare


Această multifuncţională compactă şi elegantă oferă confortul unei imprimante, al unui scaner, al unui copiator şi al unui fax de calitate profesională, într-un singur dispozitiv care economiseşte spaţiul. Caracteristicile sale de creştere a productivităţii pot fi partajate perfect prin reţeaua de birou, Wi-Fi sau dispozitivul inteligent - fiind astfel alegerea ideală pentru creşterea eficienţei oricărui birou cu activitate intensă.

Partajare perfectă


Conectaţi-vă fără efort aşa cum doriţi, utilizând acest dispozitiv cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă. Suporturile integrate de imprimare Apple AirPrint™ şi Mopria™ detectează automat imprimanta pentru imprimarea documentelor direct de pe iPhone sau iPad şi de pe dispozitivele certificate Mopria. Aplicaţia gratuită Canon Mobile Printing vă permite să imprimaţi wireless de pe dispozitivul Apple iOS sau Android.

Imprimare şi copiere rapide


Nu mai pierdeţi timp aşteptând documentele datorită unei viteze mari de imprimare A4 laser monocromă de 27 ppm şi unui timp foarte scurt de imprimare a primei pagini, chiar şi din modul inactiv.

Rezultate de calitate profesională


Combinaţia dintre o calitate de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi şi tonerul EF de la Canon asigură documente impresionante, cu texte clare, bine definite, şi elemente grafice în tonuri de gri clare. Scanarea color îmbunătăţită, de până la 9600 x 9600 dpi, surprinde fiecare detaliu al originalului. Trimiteţi scanările la orice PC cu scanarea în reţea.

Imprimare şi scanare faţă-verso eficientă


Scanarea şi copierea documentelor cu mai multe pagini este rapidă şi eficientă, datorită alimentatorului automat faţă-verso pentru 50 de coli. Scanaţi cu uşurinţă documente faţă-verso şi economisiţi bani cu hârtia datorită imprimării faţă-verso.

Funcţionare rapidă, simplă şi silenţioasă


Fiind rapid şi simplu de operat, i-SENSYS MF229dw are un panou de afişare pivotant, versatil, cu un ecran tactil LCD de mari dimensiuni. Panoul poate fi aşezat vertical sau poate fi poziţionat cu faţa în sus, pentru a se adapta la modul dvs. de lucru. Eficientele fluxuri de lucru de scanare şi copiere sunt uşor de configurat cu ajutorul tastelor rapide de funcţionare printr-o singură atingere. Pentru funcţionarea într-un mediu liniştit, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă, pentru ca dvs. să puteţi lucra fără a-i distrage pe ceilalţi.

Cea mai bună eficienţă energetică de pe piaţă


Tehnologia Canon On-Demand fixing elimină aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, acest dispozitiv consumă doar 1,7 W în modul inactiv.

Cartuş multifuncţional


Cartuşele multifuncţionale uşor de reciclat combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce cerinţele de întreţinere, a oferi o fiabilitate sporită şi a reduce consumabilele necesare.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF229dw, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Copy

Copiere

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

Network scanning

Scanare în reţea

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Touch panel

Panou tactil

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.