Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Multifuncţională laser monocrom, puternică, cu capacitate de integrare în reţea, pentru întreprinderi mici cu activitate intensă. Măriţi productivitatea cu imprimarea automată faţă-verso şi alimentatorul automat de documente. Configuraţi fluxuri de lucru eficiente cu ajutorul tastelor funcţionale cu o singură atingere.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom elegantă şi compactă, cu capacitate de integrare în reţea
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive iOS sau Android
  • Utilizare uşoară, cu afişaj pivotant şi ecran tactil de mari dimensiuni
  • Fără timp de aşteptare pentru imprimare cu Quick First Print
  • Obţineţi mai mult cu imprimarea faţă-verso

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF226dn

Multifuncţională puternică, cu multiple posibilităţi de conectare


Această multifuncţională laser monocrom compactă şi elegantă oferă confortul unei imprimante, al unui scaner, al unui copiator şi al unui fax de calitate profesională, într-un singur dispozitiv care economiseşte spaţiul. Dispunând de capacitate de integrare în reţea, caracteristicile sale de creştere a productivităţii pot fi partajate cu uşurinţă în întregul birou, fiind astfel alegerea ideală pentru creşterea eficienţei oricărui birou cu activitate intensă.

Imprimare şi copiere rapide


Nu mai pierdeţi timp aşteptând documentele datorită unei viteze mari de imprimare şi copiere A4 laser monocromă de 27 ppm şi unui timp foarte scurt de imprimare a primei pagini din modul inactiv.

Rezultate de calitate profesională


Combinaţia dintre o calitate de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi şi tonerul EF de la Canon asigură documente impresionante, cu texte clare, bine definite, şi elemente grafice în tonuri de gri clare. Scanarea color îmbunătăţită, de până la 9600 x 9600 dpi, surprinde fiecare detaliu al originalului. Trimiteţi scanările la orice PC cu scanarea în reţea cu utilizare simplă.

Imprimare eficientă faţă-verso


Scanarea şi copierea paginilor multiple este rapidă şi eficientă, datorită unui alimentator automat de documente integrat pentru 35 de coli şi unei casete de hârtie pentru 250 de coli. Economisiţi bani cu hârtia şi imprimaţi documente cu un aspect profesional, cu imprimarea automată faţă-verso.

Funcţionare rapidă, simplă şi silenţioasă


Fiind rapid şi simplu de operat, i-SENSYS MF226dn are un panou de afişare pivotant, versatil, cu un ecran tactil LCD de mari dimensiuni, care vă prezintă dintr-o privire informaţiile de care aveţi nevoie. Panoul poate fi aşezat vertical sau poate fi poziţionat cu faţa în sus, pentru a se adapta la modul dvs. de lucru. Eficientele fluxuri de lucru de scanare şi copiere sunt uşor de configurat cu ajutorul tastelor rapide de funcţionare printr-o singură atingere, astfel încât este uşor să trimiteţi scanările către un fişier sau să economisiţi hârtie prin copierea mai multor imagini pe o singură coală. Pentru funcţionarea într-un mediu liniştit, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă, pentru ca dvs. să puteţi lucra fără a-i distrage pe ceilalţi.

Cea mai bună eficienţă energetică de pe piaţă


Tehnologia Canon On-Demand fixing elimină aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, acest dispozitiv consumă doar 1,7 W în modul inactiv.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional reciclabil asigură o operare fără întreţinere şi rezultate de calitate superioară permanente. Cartuşul laser original Canon conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare, şi poate fi înlocuit în câteva secunde, fără murdărie sau stres.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF226dn, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Copy

Copiere

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

Network scanning

Scanare în reţea

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Touch panel

Panou tactil

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.