Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Dispunând de conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă, această multifuncţională laser monocrom oferă acces perfect de oriunde din birou. Având o multitudine de funcţii pentru creşterea productivităţii, este rapidă, uşor de utilizat şi eficientă energetic.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom, cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive iOS sau Android
  • Fiţi productivi, cu viteze de imprimare şi copiere monocromă de 23 ppm
  • Uşor de utilizat, cu afişaj pivotant, ecran tactil şi operare printr-o singură atingere
  • Fără timp de aşteptare cu Quick First-Print

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF217w

Multifuncţională cu înaltă productivitate, cu multiple posibilităţi de conectare, pentru întreprinderile mici


Elegantă şi bine conectată, această multifuncţională laser monocrom de mare viteză oferă funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax, într-un dispozitiv compact şi de dimensiuni reduse. Dispunând de conectivitate Wi-Fi, Ethernet şi mobilă pentru partajarea uşoară a funcţiilor, precum şi de o calitate profesională a imprimării şi o utilizare uşoară a ecranului tactil, este soluţia de birou perfectă pentru întreprinderile mici.

Wi-Fi pentru partajare uşoară


Conectaţi-vă fără efort aşa cum doriţi, utilizând acest dispozitiv cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă. Suporturile integrate de imprimare Apple AirPrint™ şi Mopria™ detectează automat imprimanta pentru imprimarea documentelor direct de pe iPhone sau iPad şi de pe dispozitivele certificate Mopria. Aplicaţia gratuită Mobile Printing de la Canon imprimă şi wireless pe imprimantă de pe dispozitivul dvs. Apple iOS sau Android.

Imprimare şi copiere rapide


Nu trebuie să aşteptaţi lângă aparat ieşirea documentelor, datorită unei viteze mari de imprimare şi de copiere A4 laser monocromă de 23 ppm şi unui timp foarte scurt de imprimare a primei pagini din modul inactiv. Scanarea şi copierea paginilor multiple se face fără efort datorită unei casete de hârtie pentru 250 de coli şi unui alimentator automat de documente integrat pentru 35 de coli.

Rezultate de calitate profesională


Combinaţia dintre o calitate de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi şi tonerul EF de la Canon oferă materiale imprimate şi copii profesionale, cu texte clare şi bine definite. Scanarea color îmbunătăţită, de până la 9600 x 9600 dpi, surprinde fiecare detaliu al originalului. Trimiteţi scanările la orice PC cu scanarea în reţea.

Operare simplă şi rapidă


Fiind rapid şi simplu de operat, i-SENSYS MF217w are un panou de afişare pivotant, versatil, cu un ecran tactil LCD de mari dimensiuni. Panoul poate fi aşezat vertical sau poate fi poziţionat cu faţa în sus, pentru a se adapta la modul dvs. de lucru. Eficientele fluxuri de lucru de scanare şi copiere sunt uşor de configurat cu ajutorul tastelor rapide de funcţionare printr-o singură atingere.

Eficienţă energetică


Tehnologia Canon On-Demand fixing elimină aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, acest dispozitiv consumă doar 1,6 W în modul inactiv.

Mod silenţios


Pentru funcţionarea într-un mediu liniştit, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă, pentru ca dvs. să puteţi lucra fără a-i distrage pe ceilalţi.

Cartuş multifuncţional


Cartuşele multifuncţionale uşor de reciclat combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce cerinţele de întreţinere, a oferi o fiabilitate sporită şi a reduce consumabilele necesare.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF217w, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Copy

Copiere

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

Network scanning

Scanare în reţea

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Touch panel

Panou tactil

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.