Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Având capacitate de integrare în reţea şi o multitudine de funcţii pentru creşterea productivităţii, această multifuncţională laser monocrom eficientă poate fi partajată fără efort în birou, este uşor de utilizat şi dispune de comenzi cu pivotare şi tactile.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom elegantă şi compactă, cu capacitate de integrare în reţea
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive iOS sau Android
  • Fiţi productivi, cu viteze de imprimare şi copiere monocromă de 23 ppm
  • Utilizare uşoară, cu afişaj pivotant şi ecran tactil de mari dimensiuni
  • Fără timp de aşteptare pentru imprimare cu modul Quick First Print

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF216n

Multifuncţională conectabilă în reţea, cu înaltă productivitate, pentru întreprinderile mici


Această multifuncţională laser monocrom elegantă şi rapidă oferă funcţii de copiere, scanare şi fax, într-un dispozitiv compact şi de dimensiuni reduse. Dispunând de conectivitate Ethernet pentru partajarea uşoară a funcţiilor în reţea, precum şi de o calitate profesională a imprimării şi o utilizare uşoară a ecranului tactil, este soluţia de birou ideală pentru întreprinderile mici.

Imprimare şi copiere rapide


Nu trebuie să aşteptaţi lângă aparat ieşirea documentelor, datorită unei viteze mari de imprimare şi de copiere A4 laser monocromă de 23 ppm şi unui timp foarte scurt de imprimare a primei pagini din modul inactiv. Scanarea şi copierea paginilor multiple se fac fără efort datorită unei casete de hârtie pentru 250 de coli şi a unui alimentator automat de documente integrat pentru 35 de coli.

Rezultate de calitate profesională


Combinaţia dintre o calitate de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi şi tonerul EF de la Canon asigură materiale imprimate şi copii profesionale, cu texte clare, bine definite, şi elemente grafice clare. Scanarea color îmbunătăţită, de până la 9600 x 9600 dpi, surprinde fiecare detaliu al originalului. Trimiteţi scanările la orice PC cu scanarea în reţea cu utilizare simplă.

Utilizare rapidă şi simplă, printr-o singură atingere


Fiind rapid şi simplu de operat, i-SENSYS MF216n are un panou de afişare pivotant, versatil, cu un ecran tactil LCD de mari dimensiuni, care vă prezintă dintr-o privire informaţiile de care aveţi nevoie. Panoul poate fi aşezat vertical sau poate fi poziţionat cu faţa în sus, pentru a se adapta la modul dvs. de lucru. Eficientele fluxuri de lucru de scanare şi copiere sunt uşor de configurat cu ajutorul tastelor rapide de funcţionare printr-o singură atingere, astfel încât este uşor să trimiteţi scanările către un fişier sau să economisiţi hârtie prin copierea mai multor imagini pe o singură coală.

Eficienţă energetică


Tehnologia Canon On-Demand fixing elimină aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, acest dispozitiv consumă doar 1,6 W în modul inactiv.

Mod silenţios


Această multifuncţională este silenţioasă în modul standby, în timp ce, pentru funcţionarea într-un mediu liniştit, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă, pentru ca dvs. să puteţi lucra fără a-i distrage pe ceilalţi.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional reciclabil asigură o operare fără întreţinere şi rezultate de calitate superioară permanente. Cartuşul laser original Canon conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare, şi poate fi înlocuit în câteva secunde, fără murdărie sau stres.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF216n, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Copy

Copiere

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

Network scanning

Scanare în reţea

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Touch panel

Panou tactil

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.