Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Acest aparat fax laser Super G3 compact şi robust, cu afişaj LCD mare, funcţionare rapidă şi alimentator duplex automat (ADF) este ideal pentru utilizarea de zi cu zi în orice afacere.

Beneficii

  • Aparat fax robust, compact Super G3
  • Memorie mare de 512 pagini*
  • Operaţie fax rapidă cu 39 taste de apelare one-touch şi 200 poziţii de apelare codate
  • Imprimare, copiere şi trimitere fax automată faţă-verso
  • Viteză mare de copiere şi imprimare laser: 25 ppm
  • Echipament deosebit de eficient energetic

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS FAX-L410

Fax rapid


Acest aparat fax, imprimantă şi copiator laser de mare viteză are un design robust, ideal pentru sarcinile zilnice dintr-un birou solicitant. Productivitatea este stimulată de timpul redus de aşteptare al documentelor la fax. Se pot primi rapid mai multe faxuri, fără blocarea liniei telefonice, economisindu-se astfel şi mai mult timp, iar viteza mare de transmisie reduce semnificativ costurile cu telefonul.

Productivitate mai mare, operaţii fax fără probleme


Nu vă faceţi griji dacă faxul dvs. ajunge sau nu la destinaţie, dacă se epuizează hârtia sau tonerul atunci când nu sunteţi la birou, fiindcă Dorado va stoca faxurile în memoria sa de 512 pagini*. Pentru mai mult confort, puteţi scana faxurile în memorie pentru a le trimite ulterior. Acces dublu înseamnă că această operaţie se poate face în timp ce se primesc faxuri. Tehnologia Canon unică de imagine de înaltă calitate, cu 256 tonuri de gri, asigură detalii mai clare pentru fax, chiar dacă textul se combină cu grafice sau fotografii.

Eficienţă sporită


Dorado simplifică utilizarea cu ajutorul afişajului său LCD mare şi intuitiv. Trimiterea faxurilor se realizează mai rapid cu cele 39 de taste de apelare one-touch şi cele 200 de poziţii de apelare codate care stochează numerele utilizate frecvent, pentru a nu le tasta de fiecare dată. Capacitatea de 250 de foi de hârtie reduce timpul de realimentare a casetei. Cu receptorul din dotarea standard, se pot primi apeluri vocale şi trimite manual faxuri pe aceeaşi linie telefonică, funcţie utilă dacă trebuie să-l apelaţi mai întâi pe destinatarul faxului.

Utilizaţi mai puţină hârtie şi reduceţi timpul alocat


Imprimarea automată faţă-verso reduce costurile prin reducerea cantităţii de hârtie utilizate. Alimentatorul de documente duplex automat (DADF) uşurează copierea şi trimiterea prin fax a documentelor faţă-verso, deoarece acestea se pot scana într-o singură operaţie.

Imprimare laser rapidă


Utilizaţi Dorado, cu viteza sa mare de imprimare laser şi de copiere, de 25 ppm, ca imprimată laser suplimentară pentru grupul dvs. de lucru. Nu mai trebuie să aşteptaţi pentru a imprima, copia sau primi faxuri, deoarece funcţia Quick First-Print din modul inactiv arată că nu există timp de încălzire din standby.

Echipament deosebit de eficient energetic


Economisiţi energie electrică şi reduceţi costurile graţie caracteristicilor durabile ale Dorado. Este certificat Energy Star® şi consumă doar 1,4 W în modul inactiv. Cartuşele multifuncţionale - care combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce exigenţele de întreţinere şi a spori fiabilitatea - reduc consumabilele necesare şi sunt uşor de reciclat.
* Pe baza nr. diagramei ITU-T standard 1

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS FAX-L410, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Handset as standard

Receptor standard

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Copy

Copiere

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Broșură

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

De ce să alegeţi cartuşele originale pentru imprimante Canon laser

Descoperă mai multe