Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Acest fax profesional pentru reţea dispune de funcţionalităţi avansate de fax, copiere şi tipărire, pentru a face faţă celor mai solicitante medii de lucru. Funcţionalitatea opţională SEND permite o creştere şi mai mare a productivităţii şi compatibilităţii.

Beneficii

  • Fax Super G3
  • Memorie standard de 1500 pagini*
  • Interfaţă de reţea şi suport PCL 5e/6
  • Capacitate maximă de 1100 coli inclusiv caseta opţională
  • Securitate: Managementul ID-urilor
  • 22 cpm/ppm (A4)
  • Alimentator duplex pentru 50 de pagini (45 ipm/A4)
  • Funcţionalitate SEND opţională**

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Trimitere rapidă şi eficientă a faxurilor


Acest fax robust oferă avantaje majore în materie de eficienţă a primirii/trimiterii faxurilor în organizaţiile mari. Fax-modemul Super G3 transmite documentele cu o viteză de 3 secunde per pagină*, astfel încât costurile apelurilor telefonice sunt drastic reduse. Pot fi recepţionate mai multe faxuri fără blocarea liniei, economisind astfel timp.

Tipărirea şi copierea


Puteţi beneficia de funcţionalităţi de tipărire laser şi copiere cu o viteză dfe 22 cpm/ppm (A4). Timpul de producere a primei copii este mai mic de 13 secunde, iar timpul de încălzire necesar pentru ieşirea din modul Sleep (Hibernare) este zero, datorită tehnologiei Quick First Print.

Tipărire duplex şi alimentare automate


Trimiterea/primirea de faxuri, copierea şi tipărirea automată faţă/verso** cresc productivitatea şi reduc costurile. Alimentatorul duplex automat pentru 50 de pagini poate scana documentele cu o viteză de 45 ipm (A4). Este capabil să scaneze chiar şi documente A3 (doar simplex).

Interfaţă de reţea incorporată


Interfaţa de reţea inclusă face posibilă tipărirea şi trimiterea de faxuri de către toţi utilizatorii conectaţi la reţea. O interfaţă cu utilizatorul de la distanţă permite monitorizarea facilă a stării faxului. Tehnologiile PCL5e/6 asigură compatibilitatea integrală cu mediile de tipărire PCL integrate.

Funcţionalitate opţională SEND


Cu funcţionalitatea opţională SEND, faxul FAX-L3000IP acţionează ca hub de comunicaţii central pentru partajarea documentelor în mediu digital, crescând eficienţa şi productivitatea fluxurilor de lucru. Utilizatorii pot scana documente color şi le pot trimite direct prin e-mail, prin servere de reţea (SMB sau FTP) sau prin Internet Fax. Funcţia de redirecţionare automată permite redirecţionarea automată sau condiţionată a faxurilor către alţi destinatari.

Provizie mai mare de hârtie


Provizia standard de hârtie este compusă dintr-o casetă de 500 de coli şi o tavă de 100 de coli. Caseta opţională de 500 de coli creşte capacitatea acestui echipament la un total de 1100 coli, pentru a face faţă celor mai intense solicitări.

Controlul securităţii şi al costurilor


Managementul ID-urilor pentru departamente şi utilizatori permite utilizarea faxului numai de către personalul autorizat şi vă permite să păstraţi un control ferm asupra tuturor costurilor. Fiecare departament şi utilizator poate primi un ID sau o parolă diferită, asigurându-se astfel securitatea deplină.

Trimiterea faxurilor în condiţii de siguranţă totală


Dacă hârtia sau tonerul se epuizează brusc, memoria de 1500 de pagini standard* poate stoca în deplină siguranţă toate documentele primite, pentru tipărire ulterioară. În cazul unei pene de curent, memoria internă salvează faxurile şi alte date pe o perioadă de până la 3 ore.

Apelarea rapidă


Formarea numerelor este simplă şi rapidă, cu cele 80 de taste de apelare rapidă şi cele 200 de poziţii de apelare codate, în care puteţi stoca toate numerele frecvent utilizate (maxim 500).


* bazat pe diagrama ITU-T standard nr. 1
** cu kitul SEND opţional

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

PCL Printing

Imprimare PCL

Copy

Copiere

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

De ce să alegeţi cartuşele originale pentru imprimante Canon laser

Descoperă mai multe