Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Acest fax laser profesional este dotat cu funcţionalităţi fax avansate, fiind ideal pentru birouri mari şi aglomerate. Capacitatea mare, duplexorul şi funcţionalităţile de reţea opţionale asigură o productivitate maximă.

Beneficii

  • Fax Super G3
  • Memorie standard de 512 pagini*
  • Capacitate maximă de 1100 coli inclusiv caseta opţională
  • Securitate: Managementul ID-urilor
  • Viteză de copiere de 22 cpm
  • Alimentator duplex pentru 50 de pagini (37 ipm/A4)
  • Tehnologie Ultra High Quality
  • Cartuşe multifuncţionale All-in-One
  • Tipărire opţională în reţea**

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS FAX-L3000

Transmitere rapidă şi sigură a faxurilor


Designul robust al faxului FAX-L3000 permite transmiterea şi primirea faxurilor în organizaţiile de dimensiuni mari. Fax-modemul Super G3 transmite documentele cu o viteză de 3 secunde per pagină*. Astfel, costurile cu apelurile telefonice sunt reduse, iar personalul pierde mai puţin timp în faţa aparatului. Pot fi recepţionate mai multe faxuri fără blocarea liniei, economisind astfel timp.

Copiere convenabilă


Acest fax dedicat este totodată un copiator rapid şi de înaltă performanţă, cu o viteză de 22 cpm şi un timp de producere a primei copii de sub 13 secunde.

Tipărire duplex şi alimentare automate


Trimiterea/primirea de faxuri, copierea şi tipărirea automată faţă/verso** cresc productivitatea şi reduc costurile. Alimentatorul duplex automat pentru 50 de pagini accelerează ritmul de prelucrare a documentelor. Puteţi scana documente faţă/verso cu o viteză incredibilă, de 37 de pagini A4 per minut - economisind astfel timp şi reducând stresul.

Provizie mai mare de hârtie


Provizia standard de hârtie este compusă dintr-o casetă de 500 de coli şi o tavă de 100 de coli. Caseta opţională de 500 de coli creşte capacitatea acestui echipament la un total de 1100 coli, pentru a face faţă celor mai intense solicitări.

Controlul securităţii şi al costurilor


Managementul ID-urilor pentru departamente şi utilizatori permite utilizarea faxului numai de către personalul autorizat şi vă permite să păstraţi un control ferm asupra tuturor costurilor. Fiecare departament şi utilizator poate primi un ID sau o parolă diferită, asigurându-se astfel securitatea deplină.

Trimiterea faxurilor în condiţii de siguranţă totală


Dacă hârtia sau tonerul se epuizează brusc, memoria de 512 pagini standard* (maxim 1500 de pagini)** poate stoca în deplină siguranţă toate documentele primite, pentru tipărire ulterioară. În cazul unei pene de curent, memoria internă salvează faxurile şi alte date pe o perioadă de până la 3 ore.

Apelarea rapidă


Formarea numerelor este simplă şi rapidă, cu cele 80 de taste de apelare rapidă şi cele 200 de poziţii de apelare codate, în care puteţi stoca toate numerele frecvent utilizate.

Tehnologie Ultra High Quality


Atunci când transmiteţi documente detaliate - cum ar fi diagrame sau fotografii combinate cu text, tehnologia noastră Ultra High Quality asigură o preluare perfectă a imaginilor. Reproducerea semitonurilor, cu 256 de nuanţe de gri, oferă un plus de profunzime şi calitate a imaginii.

Cartuşe multifuncţionale şi curate All-in-One


Nu mai trebuie decât să înlocuiţi cartuşul All-in-One - care conţine tonerul şi toate piesele esenţiale - iar faxul dvs. este ca şi nou. Fără mizerie, fără stres - doar materiale tipărite la calitate maximă.

Tipărire opţională în reţea


Kitul de reţea opţional face posibilă tipărirea şi trimiterea de faxuri de către toţi utilizatorii conectaţi la reţea. O interfaţă cu utilizatorul de la distanţă permite monitorizarea facilă a stării faxului.

* bazat pe diagrama ITU-T standard nr. 1
** cu kitul de tipărire opţional

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS FAX-L3000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Copy

Copiere

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

Duplex Automatic Document Feeder

Alimentator duplex automat de documente

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

De ce să alegeţi cartuşele originale pentru imprimante Canon laser

Descoperă mai multe