Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Acest fax compact Super G3 se utilizează şi se întreţine fără efort. Oferind eficienţă energetică deosebită împreună cu o gamă de funcţii fax profesionale, este soluţia ideală pentru companii mici şi mijlocii.

Beneficii

  • Fax Super G3 compact şi elegant
  • Memorie fax de 512 de pagini* pentru transmitere şi primire
  • 30 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate
  • Alimentator automat de documente pentru 30 de pagini
  • Afişaj LCD intuitiv, uşor de utilizat
  • Cartuş multifuncţional
  • Eficienţă energetică
  • Receptor integrat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS FAX-L170

Trimitere de faxuri eficientă şi rapidă


Acest fax Super 3G vă poate reduce la minimum costurile de comunicare. Transmite documente în 3 secunde per pagină*. Pentru că faxurile sunt trimise şi primite în cel mai scurt timp posibil, linia telefonică este eliberată.

Fax fără efort


Dacă hârtia sau tonerul se epuizează brusc, memoria de 512 pagini* stochează în deplină siguranţă toate documentele primite, astfel că puteţi imprima faxurile mai târziu. Pentru operare mai uşoară, documentele mai lungi pot fi scanate în memorie şi trimise automat, economisind timp şi bani.

Apelare simplă şi rapidă


Chiar şi utilizatorii neexperimentaţi vor considera că i-SENSYS FAX-L170 este uşor de utilizat. Apelarea nu poate fi mai simplă datorită celor 30 de apelări 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate pentru stocarea numerelor obişnuite. Afişajul LCD clar, intuitiv, face faxul deosebit de uşor de utilizat.

Flux de lucru uşurat


Utilizatorii pot trimite faxuri sau copia documente mai lungi fără probleme, într-o singură operaţie, fără a fi nevoie să introducă pe rând câte o pagină, datorită alimentatorului automat de documente pentru 30 de pagini. De asemenea, o tavă pentru hârtie cu o capacitate de 150 de coli economiseşte timp la realimentarea cu hârtie.

Imprimare şi copiere rapide


Utilizaţi acest fax ca imprimantă laser cu o productivitate de 18 pagini pe minut, prin conexiunea USB. Cu tehnologia Quick First Print, timpul de încălzire la ieşirea din modul inactiv este foarte scurt. De asemenea, puteţi copia documente la viteza de 11,8 pagini pe minut.

Întreţinere minimă


Cartuşul multifuncţional al i-SENSYS FAX-L170, care conţine tonerul, cilindrul şi toate componentele esenţiale, poate fi înlocuit în câteva secunde. Fără mizerie şi fără stres, şi utilizând un cartuş original Canon, puteţi fi siguri că veţi obţine întotdeauna rezultate de calitate superioară.

Eficienţă energetică de vârf


Acest fax ecologic oferă eficienţă energetică de primă clasă, consumând doar 1,5 W în modul inactiv.

Receptor integrat


i-SENSYS FAX-L170 are un receptor pentru efectuarea şi preluarea de apeluri, cu comutare automată Fax/Tel între faxuri şi apeluri vocale.

* Pe baza diagramei ITU-T standard nr. 1

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS FAX-L170, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Copy

Copiere

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Handset as standard

Receptor standard

Broșură

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

De ce să alegeţi cartuşele originale pentru imprimante Canon laser

Descoperă mai multe