Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Un fax elegant şi compact, uşor de utilizat şi întreţinut. Asigurând performanţă privind productivitatea şi fiabilitatea, cu numeroase funcţii fax profesionale, acesta este o soluţie ideală pentru companiile mici şi mijlocii.

Beneficii

  • Fax Super G3 compact şi elegant
  • Memorie fax de 512 de pagini* pentru transmitere şi primire
  • 15 apelări 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate
  • Alimentator automat de documente pentru 30 de pagini
  • Afişaj LCD intuitiv, uşor de utilizat
  • Cartuş multifuncţional
  • Eficienţă energetică

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS FAX-L150

Fax rapid şi economic


Reduceţi costurile de comunicare la minimum cu acest fax Super G3, care transmite documente în nu mai mult de 3 secunde per pagină*. Deoarece faxurile pot fi trimise şi primite în cel mai scurt timp posibil, linia telefonică este eliberată.

Eficienţă mai mare


O memorie de 512 pagini* stochează în deplină siguranţă toate documentele primite pentru imprimarea ulterioară a faxurilor dacă hârtia sau tonerul se epuizează brusc. Documentele mai lungi pot fi, de asemenea, scanate în memorie pentru a fi trimise automat, economisind timpul de transmisie şi costurile faxului.

Operare simplă şi rapidă


Apelarea nu ar putea fi mai simplă, chiar şi pentru utilizatorii neexperimentaţi, cu toate numerele apelate frecvent accesate de către 15 apelări 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate. Afişajul LCD clar, intuitiv, cu 5 linii, face faxul deosebit de uşor de utilizat.

Un plus de productivitate


Datorită alimentatorului automat de documente pentru 30 de pagini, utilizatorii pot trimite prin fax sau copia documente lungi cu uşurinţă, într-o singură operaţie, fără a fi nevoie să introducă pe rând câte o pagină. De asemenea, o tavă pentru hârtie cu o capacitate de 150 de coli economiseşte timp la realimentarea cu hârtie.

Imprimare şi copiere rapide


Utilizaţi acest fax ca imprimantă laser cu o productivitate de 18 pagini pe minut prin conexiune USB. Cu tehnologia Quick First Print, timpul de încălzire la ieşirea din modul inactiv este foarte scurt. Puteţi, se asemenea, copia documente la viteza de 11,8 pagini pe minut.

Întreţinere simplă


i-SENSYS FAX-L150 are un cartuş multifuncţional rentabil, care conţine tonerul, cilindrul şi toate componentele esenţiale. Nu trebuie decât să înlocuiţi cartuşul în câteva secunde – fără mizerie sau stres. Utilizaţi un cartuş original Canon şi puteţi fi siguri că veţi obţine întotdeauna rezultate de calitate superioară

Eficienţă energetică excepţională


Acest fax ecologic oferă eficienţă energetică de primă clasă, consumând doar 1,5 W în modul inactiv.

* Pe baza diagramei ITU-T standard nr. 1

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS FAX-L150, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Copy

Copiere

Super G3 FAX

FAX Super G3

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Automatic Document Feeder

Alimentator automat de documente

Broșură

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

De ce să alegeţi cartuşele originale pentru imprimante Canon laser

Descoperă mai multe